PR CUAET
-
Тут таким не займаються 🤥
-
Та тіки через уржанс мабудь
-
Дзвоніть 881 option 3. Треба спочатку до лікаря в клініку- він вас може направити на рентген . В уржанс- не треба.
-
Lidiia Ольга можете прибрати повідомлення плз?
-
Усіх хто зловив слоти сьогодні до консульства у Едмонтоні Щиро вітаю. Дуже радий за вас! Хай щастить!
-
Дуже дякую
-
Интересует вопрос,может кто знает до какой даты/месяца можно исправить декларацию, чек то получил но ещё не обналичил
-
Теперь думаю исправлять декларацию, вводить тот доход что был в 2023 и 2022 годах .хотя там не много работал
-
Та же ситуация.хотя доход задекларирован в другой стране)
-
Вибачте, 28 березня чи лютого ?
-
Скажіть бо щось давно не заходила в цей чат,є вже слоти в Едмонтон?Якщо так то коли ловити краще🙏?Вночі,зранку...
-
Чи це просто досвід ?
-
Ви займаєтесь міграційними питаннями чи консультаціями?
-
Пр + конфірмейшн про ПР або паспорт громадянина Канади Декларація Канадське ID NOA (тепер вже я так думаю за 2023 рік треба подавати)
-
Сума різниці виходить дуже велика і зовсім не зрозуміло, чому Канада намагається зняти податки за заробіток який Канади не стосується зовсім
-
Я могу дать консультанта, у меня это все на волонтерских началах. Но так много уже пройдено и узнанно, что вполне можно получать лицензию консультанта😂
-
Березня.
-
1 квітня викинули слоти о 9:20 ранку, а сьогодні о 3 дня.
-
Підкажіть що робити після отримання нового work permit? Потрібно міняти сін номер чи ще щось?
-
Покищо бути готовими будь коли...
12 Jan 2024, 17:45
127767/467391
4 minutes ago