PR CUAET
-
Я про це розписувала. Знайдіть серед моїх повідомлень
-
вы про что?
-
Підкажіть хто точно знає - чи є варіанти отримати з самого початку амортизаційний термін менше, ніж 25 років з down payment менше ніж 19%? Наприклад 10 років. (Місячні платежі будуть менше ніж 40% доходу сім’ї)
-
Спасибо большое
-
Чому, ну типу на якій підставі, просто щоб забрати більше грошей. Як на це вплинути?
-
Підкажіть плз не можу знайти в які дні забирати паспорт готовий і які години ?
-
Ви коли його створюєте, IRCC само вам покрокову детальну інструкцію надає що як робити. Лише читати треба і виконувати що написано
-
Заповнення профілю та аплікації на ЕЕ
-
Інструкція для чого?
-
Дякую велике. Може є якась інструкція покрокова в чаті, але я її не знайшов?
-
А можно посилання на цей сайт, будь ласка?
-
Привіт а підкажіть коли можна забирати готовий загранпаспорт?
-
Ні, думав сайт лагає але насправді ні
-
Це не сайт, це застосунок прорахунку балів. Новини основні про всім draw найшвидше зʼявляються отут : www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html
-
🇨🇦Прем’єр Квебеку пригрозив Трюдо референдумом щодо імміграції Франсуа Лего вкотре закликав федеральний уряд скоротити кількість тимчасових іммігрантів у провінції. І пригрозив прем’єр-міністру Джастін Трюдо референдумом щодо цього питання, якщо його уряд не виконає вимоги Квебеку. Лего вважає, що 560 000 тимчасових іммігрантів — це занадто багато для Квебеку. З ним погоджується більшість жителів провінції. Квебек зажадав від Оттави відшкодування у розмірі 1 мільярд доларів.
-
так, с нотариусом из Канады онлайн, см t.me/prcuaet/1783/128421
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, ви не знаєте, якщо переказувати гроші на канадську дебіт карту з-за кордону, чи буде там податок на прибуток?
-
Добрий день.Скажіть будь ласка,хто надсилав заяву до консульства України в Канаді для довідки про несудимість без витягу з Дії – через скільки часу ви отримали?Заздалегідь дякую😊
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста что сейчас реально по срокам эвалюация простого школьного аттестата?
-
Можна
12 Jan 2024, 17:45
127841/466968
4 minutes ago