PR CUAET
-
Друзі, добрий ранок. Виручайте будь-ласка, кому не принципово. 1. Слот дитячий в Едмонтон на 24.04, в кого є на 26.04 дитячий- давайте поміняємось датою🙏 2. Слон дорослий в Едмонтон на 26.04, в кого є на 24.04 дорослий- давайте поміняємось датою🙏 Боюсь, що можуть відмовити приймати в один день за різними датами, кататися два дні підряд по 8 годин туди-назад на машині🤯🤯🤯🤯 Буду дуже вдячна 🙏
-
Дякую. Це повинен чоловік з України реєструватись, чи можу я за нього зробити реєстрацію?
-
Shoppers drug mart
-
Де ви робили фото, як називається?
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень.
-
Ну зараз практично неможливо іммігрувати у Квебек без вільного володіння французькою мовою. Враховуючи що вільно їю володіють в деяких країнах Європи та в колишніх колоніях не важко зрозуміти хто буде сюди приїжджали. То як на мене самі собі яму риють.
-
Ну поки да. Ну потім, якщо там закінчуються чоловіки , то можуть вимагати проходження мед комісії . Або знов же не зможеш без цього нічого . Я ж не думаю, що вони це роблять заради розваги , такий собі перепис чоловіків . Підготовка на майбутнє
-
Там ,не там ))) Ну то вже катастрофа - всі чоловіки, це нереально,там ми ж всі маємо родини ще ... Вимагати можуть - покарання яке може бути )) Думаю заразунок штрафів хочуть покращити ситуацію економічну ,ну і хто перетнув нелегально кордон або є штатний військовий- хочуть таку інформацію - моя особиста думка.
-
Подача 29.11 .23 АОР ще не приходив