PR CUAET
-
Судячи з інформації цього чату грудень ще не починали обробляти. У нас 21-го подання. Чекаємо.
-
Знакомые с вытягом ждали тоже порядка 3х месяцев. Сейчас сильно дольше, чем год назад
-
Можливо не раніше ніж після закінчення першого контракту з банком? (зазвичай за 5 років, в кожного цей термін свій)
-
...погасити максимум 52 тис. додатково в рік, окрім обовʼязкових місячних платежів, які в т.ч. погашають тіло моргеджу, вірно? Я так розумію - ці екстра 20% в рік - один з пунктів договора. Й це не є по-замовченню в будь-якому контракті, вірно?
-
Так, можна зменшити амортизаційний термін. Але є різні умови, ми взяли з амортизацією на 25 років але можемо все сплатити й закрити моргедж за 5 років ( окрім щомісячних платежів, можна погасити 20% в рік від загальної суми моргеджу ). Наприклад на сьогоднішній день залишилось сплатити 260 тис, то за 1 календарний рік я можу погасити максимум 52 тис. )
-
Це я зараз з свого досвіду сказати ще не можу, але анкета, яку заповнюєте перед виведенням коштів не передбачає питань щодо строку зберігання коштів на рахунку і ніде про ці строки мови не йшло. З іншого боку ж, я ці кошті заводила зі свого зарплатного рахунку, не кешем, тому думаю питань не має бути. (Я не знаю чи можна цей рахунок кешем поповнити, в такому випадку може і є діятиме обмеження) P.s. Дівчина вище теж про це писала, вони вже і податок повернули.
-
Фізично і зі заздалегідь забуканим слотом
-
Только оттава
-
Благодарю Елена.То есть,по новому закону Украины если я не смогу сделать новый паспорт,я всё равно смогу продлить свою PR карту с просроченным загранником ? Или вероятность 50/50 ? И аналогичный вопрос по подаче на гражданство пожалуйста. Заранее благодарен за ответ )
-
Ранкова відповідь з Торонто, щодо передачі сортів третім особам….
-
Звісно можна ! 25 це максимум, але не забувайте будь ласка про stress test rate