PR CUAET
-
Підкажіть, можливо володієте інформацію? В мене дійсний ще рік паспорт А також в Україні лишився закордонний не біометричний прострочений до 2018 (не впевнений що знайду його) Буду їхати в Едмонтон робити новий. Чи обовʼязково треба повертати прострочений паспорт 2018? Чи можливо там написати заяву що втрачений? Так як діючий з візою хочу лишити звичайно.
-
1 янв - 31 дек
-
За календарный год
-
По частям можна головне щоб за рік не получилось більше 20%
-
Банк вам видасть ті умови, яким ви відповідаєте. Але це не означає, що ви забов'язані платити всі 25 років. Якщо дуже швидко і на двох пальцях: - ви отримали mortgage на $500 000 на 25 років, 5 років fixed під 5% річних. Ваш щомісячний платіж складає $1000, але ви можете дозволити собі платити $1500. Ви заходите на онлайн калькулятор, заповнюєте ваші вхідні дані і бачите, що якщо б ви сплачували $1500 щомісяця, то кредит закривається за 15 років. Після отримання mortgage у вас в банку буде свій онлайн кабінет, в якому ви можете встановити собі додаткові заняття з вашого рахунку на користь тіла кредиту. Ви забиваєте туди $500 скажімо на наступні 12 місяців і вуаля, кожен місяць з вас знімають $1500 як ви і хотіли. Це буде для вас як запасний аеродром, де при скрутних обставинах ви завжди можете повернутися до своєї обов'язкової $1000
-
Можете зробити це лише коли паспорт вже виготовлений в Україні. Через сайт VFS Global
-
Доброе утро. Может уже говорили на эту тему ссори, если на паспорт подались в январе, могу ли я сейчас оформить платную доставку, и как это сделать? Спасибо
-
Ох, тяжко сказати. Справа в тому що після оформлення цієї послуги через сайт, вам потрібно написати лист в консульство. І от перший мій лист не побачили, провтикали. А я не думала що після нього вони мають щось відповісти. Через місяць я написала знову, цього разу відповіли. І от після цієї відповіді через 1.5 місяці паспорт був вже у мене
-
Зрозуміла, дякую
-
Ну скажімо, замість того, щоб їх накопичувати собі на savings account <1.5% річних, То банк пропонує вам самодисципліну - поклади трохи подалі від спокуси їх використання.
-
Это самый дешевый способ занять деньги в случае непредвиденных ситуаций, таких как операция, ремонт, еще что-то