PR CUAET
-
В моєму випадку це пришвидшило всього на місяць.я забрала 7 березня. А дипломатична пошта приїхала ось на початку квітня
-
Ну можно сказать и так, только вы должны понимать, что когда вы захотите их забрать назад то вам их не просто выдадут как ваши деньги, а добавят к балансу ипотеки и поменяют платеж и на эту сумму соответственно тоже будет рассчитываться процент
-
-
Акції оподатковуються незалежно від того чи ви їх продаєте чи ні. Правило оподаткування під час продажу стосується лише крипто валюти. Тому вам треба брати вкладені гроші від акцій, будь які суми продажу акцій протягом року і вартість акцій на кінець року. Мінус будь які витрати на брокерів, на комісії додатку, або за обслуговування. І вся сума на яку зросли акції від почаку до кінця року або ваш мінус записується в декларацію і оподатковується.
-
30 днів з моменту підписання президентом
-
Я просто написала їм лист електронкою що я замовила доставку і прикріпила лист підтвердження від VFS
-
тоді, ні
-
подаєте за 2023 рік
-
Щоб оформити доставку DHL потрібно оформити це все на сайті - проплатити але до цього написати заявку в Консульство де подавались на паспорт щодо того що ви плануєте зміну типу доставки - Звернутися до Генерального консульства України в Торонто з документом, що посвідчує особу та письмовою заявою - До заяви слід долучити квитанцію про оплату такої послуги міжнародним кур’єрським експрес-перевезенням DHL Express - Очікувати запрошення від Генерального консульства України в Торонто для отримання вашого документа Ось цей 1й пункт
-
якщо це прибуток, то так