PR CUAET
-
Отримали відповідь? Я читав що холдери куает, не платять цей податок
-
Если три паспорта там готовы, то платить за все три или одним все пройдёт? Сначала нужно им написать, а потом уже оплатить или наоборот?
-
Яку адресу вказувати, коли заяву на довідку про не судимість з Польщі заповнюєш, минулу Польську або теперешню Канадську ?
-
так, термінологія - ок. Є випадки винятків: t.me/prcuaet/102662/142862
-
Якісь документи для цього потрібно?
-
Досвід подачі на нові паспорти в ДП «Документ» Берлін. Спойлер: схема робоча і зручна, якщо є можливість поїхати в Європу. Враховуючи ситуацію зі слотами в консульствах в Канаді, вирішили спробувати зробити паспорти під час відрядження. Сьогодні чоловік подав документи на три закордонні паспорти: два дитячих (до 12 років) і один для себе. Людей багато але всі по запису. Слотів повно кожен день. В субботу відкрились слоти на четвер, одразу зареєструвались на зручний час. Важливо ☝🏻 для реєстраціі потрібен український або німецький номер. На цей номер приходить смс з підтвердженням і цю смс треба показувати на ресепшн!!! Прийняли з затримкою на 20 хв. Сам процес подачі: швидко, ввічливо з посмішкою. Ми підготували весь пакет документів і на всяк випадок ще й додаткові але по факту треба тільки те, що вказано на сайті. Лише оригінали, ніяких копій не потрібно! Попередні паспорти: треба взяти з собою всі паспорти (діючий і ті, термін, яких сплив). Не діючі просто «погасять» і зроблять помітку в системі. Спитали чи хочемо залишити паспорт, який закінчився у 2023 році? Його «погасили» і дали підписати заяву, де вказано, що анульований паспорт залишено власнику для візової історії. Анулювати паспорт потрібно, щоб в системі не світилося більше 2 паспортів. Про діючий і мови немає. Нікому, крім власника він не потрібен. Терміни виготовлення: зараз час очікування довше, ніж зазвичай. Про це чесно говорять одразу. Терміновий наразі - до 2 місяців. Прийде смс з повідомленнями про готовність і доставку. Готові паспорти зберігаються у відділені протягом 3 місяців. Якщо за три місяці паспорт ніхто не забрав, то їх відправляють назад у відділ міграційної служби в Ужгород. Звідти можна замовити доставку DHL в будь-яку консульську установу світу. Оплата: через термінал самообслуговування або AplPay. Враження: позитивні! А я буду продовжувати полювання на слот в консульство для старшого сина, бо йому 12 і потрібна особиста присутність. Радує тільки те, що у нього ще 1,5 року до закінчення дії паспорту і, може за цей час щось і зловлю🤦🏻♀️
-
Доброго дня В Торонто сказали без слота не приймають можуть прийняти лише осіб у яких є інваліди вони мають пільгу і то за 8 місяців до закінчення паспорту це щоб зробити а щоб продовжити за 3 місяці. А так треба слота😔
-
Спасибо, не видела такой опции, поищу.
-
Нікому ще не приходила номінація за кінець грудня , початок січня, бо така тиша 🥲?
-
Давно не было . И много людей прошло
-
Якщо я ставлю в верхній бокс 40т а в нижній 3500 то все працює і воно розумію що це меньше 10% але, там же написано що в верхній бокс писати тільки дохід зароблений в Канаді ДО приїзду в Канаду
-
Date and time of round: April 11, 2024 at 13:23:42 UTC CRS score: 491 (STEM occupations (2024-1)) Invitations: 4,500
-
мені відповіли через два тижні
-
але це ще не значить, що новий закон прямо зараз почав діяти
-
ніхто не говорить що вони переграюсь все на користь людей )
-
Щось я песимистка . Ну не думаю, що вони спустять це на тормоза . Стільки приймали , нарешті виродили
-
не про закон а про консульскі послуги як воно буде
-
Ох не завжди вони відповідають на листи я два тижні назад написала ніхто нічого не відписав. Вже коло зловила слот і приїхала особисто підняла цю тему то сказали о ми саме хотіли вам писати. Тому поки не вістоїш свої права то можна черги чекати місяцями.
-
Прийняли вже
-
ні, 4 дії 4 слота
12 Jan 2024, 17:45
128125/474652
6 days ago