PR CUAET
-
але це ще не значить, що новий закон прямо зараз почав діяти
-
Щось я песимистка . Ну не думаю, що вони спустять це на тормоза . Стільки приймали , нарешті виродили
-
Ох не завжди вони відповідають на листи я два тижні назад написала ніхто нічого не відписав. Вже коло зловила слот і приїхала особисто підняла цю тему то сказали о ми саме хотіли вам писати. Тому поки не вістоїш свої права то можна черги чекати місяцями.
-
Прийняли вже
-
Дякую
-
Щось я не можу зрозуміти. 3 рази прочитала. Консульська послуга буде відбуватися протягом 60 днів. Ви можете прийти, оновити дані і отримати послугу . Чудово, а якщо послуга людині потрібна через 5 міс ?
-
Льготні категорії мають записатись на прийом через електронку. Буде назначено дату та час.
-
Дякую за посилання. Так, суть в деталях. CUAET <> Refugee "Purchase of Residential Property by Non-Canadians Act" <> NRST Але в закон не засунеш всі випадки й CUAET такий собі фактор для політиків та виконавців законів.
-
Це ще не інструкція. Можливо, ця дама взагалі не в курсі, шо таке консульська послуга і за яких обставин виникає така потреба
-
Добрий день! Чи ви знайшли інфо? Не можу розібратися, в мене система просить якісь дивні документи