PR CUAET
-
Я, чесно кажучи, не дивуюся нічому вже. Але все ще засмучуюсь (( хочеться, щоб це пекло скінчилося
-
А ніяк ))) оновіть і отримайте послугу протягом 60 днів . Жартую . То чергова говоряща голова вилізла
-
Але почати порушувати права можуть і з сьогоднішнього дня)))
-
Розумію Вас. Я теж написала, так як побачила, що я належу до льготноі категорії. Але поки не отримала відповіді буду ловити слот на старшу дитину. Двох молодших сьогодні чоловік подав в Німеччині в ДП «документ»
-
30 днів після підписання вступає.
-
Я слышала, что перевод документов можно делать в украинском сообществе и вроде как это бесплатно. Но это информация на уровне слухов, хотелось бы уточнить этот момент
-
Если еще нет, так БУДУТ и ограничения и инструкция к ним!у нас же как, Все для ЛЮДЕЙ! Сори, просто уже истерический сарказм
-
Ну тобто це треба оновити в будь-якому разі за 60 днів . Навіть якщо послуга не треба в консульстві
-
Спасибо большое
-
Подскажите пожалуйста, после получения письма на вклейку визы, находясь в Канаде. Куда надо отправлять паспорт? Просто там написано, что надо отправлять за пределы Канады.
-
А ще такий прикол . Тобто 60 днів на постановку на облік це всім . Потім вже це порушення . Тобто якщо послуга потрібна через 5 міс, наприклад, то мало того, що ти повинен прийти і оновити дані, так ще й вже порушив і маєш, що там, штраф за прострочені 60 днів ?
-
Я не знаю про 3 паспорта.думаю що потрібно плати за всі три окремо. Я спочатку оплачувала все а потім писала в консульство