PR CUAET
-
Зрозуміло, що може бути не просто. Хоча наразі ніхто не бачив текст і що буде потрібно для надання послуг.
-
Привіт. Як змінювати sin в cra? Не знайшов в своєму аккаунті як це робити, відсилає до service Canada , та там треба заповнювати аплікацію. Такий шлях?
-
На громадянство можна з протермінованим, а на пр потрібен паспорт обов’язково! Бажано, щоб були 1-1,5 року до закінчення дії паспорту
-
SIN то чисто для Канади, Україні воно не треба. Мова йде про ІПН (Індивідуальний податковий номер) який видає Українська податкова
-
Все рівно в консульстві забирати. Але може бути швидше ніж дипломатична доставка
-
На громадянство наче можна подаватись із простроченим (інформація не 100%, знаходив на форумах). А на PR здається тільки з дійсним.
-
Консульські послуги з нього не виключали, тому в цьому плані точно буде непросто
-
Обовʼязково дитині подаватись на український закордонний паспорт якщо вона має канадський ?
-
Це Індивідуальній податковий номер (ІНН). І за наявності (не обов'язково)
-
Я знаю людину, яка писала лист, що не може отримати новий паспорт для дитини і ім пішли на зустріч, назначили дату екзамену з історії. Тобто все працює.
-
А хтось знаю що робити, якщо в дитини закінчився внутр укр паспорт? Як новий зробити? Консульство робить тільки загран?
-
Ну люди так живуть, бо не можуть оновити свої паспорти. Ви ж бачите, який це непростий процес. Або просто продовжують печаткою. Звісно, вони нікуди поїхати не можуть без паспорта, а більшість і не їздить, бо рахують дні проживания для отримання громадянства.