PR CUAET
-
Внутрішній в консульстві на роблять. В Документі можна ID картку оформити
-
В2 це і є вільне володіння, більшість виходів з Африки саме так і володіють єю, ну підтягують висще якщо треба балів, тоб то ми спочатку програємо їм по мові бо вони вже єю спілкуються в той час як ми тільки почали вчити. А з іншого боку хто буде вчити додатково французьку мову щоб пройти по балам? Ті хто не проходить навіть з англійської мовою. Зараз мій чоловік на курсах, він проходить їх з 9 камерунцями, більшість з них приїхали в останній місяць і вже на курсах в той час як нам знадобилося більше 1.5 тут на вивчення мови щоб піти на ці курси.
-
🇺🇦ℹ️🇨🇦Сьогодні , 11 квітня, з 17 до 18 години за місцевим часом можна буде записатися на прийом в Генеральне консульство України в Торонто для оформлення закордонних паспортів та вчинення нотаріальних дій. ℹ️Можна буде записатися на один із днів між 15 та 30 квітня. Про це вчора повідомили в Генеральному консульстві в Торонто на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. 🇺🇦Крім того, йдеться у повідомленні, 30 квітня з 17 до 18 години будуть відкриті слоти на травень.🟢 🚨Дипломатичне відомство також пообіцяло, що відтепер буде заздалегідь публікувати графік відкриття слотів на наступні місяці. ➡️Там просять слідкувати за Facebook-сторінкою Consulate General of Ukraine in Toronto та вебсайтом toronto.mfa.gov.ua. 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Вітаю! Потребую поради. Подаюсь за програмою Tech Path. Усі документи готові, чекаю лише референс від попереднього роботодавця, що підтвердити попередній досвід. Але вони обіцяють, та вже майже місяць нічого не дають. Якщо я видалю зараз цей досвід с ЕЕ профайлу, та не буду його вказувати у провінційній аплікації, це не знизить мої бали нижче 300. Якщо вони раптом надішлють мені референс, поки буде розглядатись номінація, чи зможу я додати цей досвід знову в ЕЕ профайл? Як краще зробити у цьому випадку?
-
В Едмонтоні можна на місці. В інших треба приносити money order