PR CUAET
-
в этом вообще проблем. нет - закажите онлайн в украине с переводом -2000 грн
-
Спасибо , Ольга , поищу именно лист
-
закон еще не вствпил в силу и не подписан /// также если услуга предоставлена до закона -вы ее оплатили при подаче доков-то не имеют право не ввыдать паспорт -даже если закрон примут
-
Ну это тоже консульская услуга
-
Впродовж 24 годин очікуйте
-
А то парень уже ждёт с января
-
Ее можно будет спокойно оформить и забрать?
-
Щодо таргетових ЕЕ думаю на черзі trade чи аграрії
-
Комусь вже прийшов ITA після сьогоднішнього стему?) Наче маю проходити, але не отримала ще
-
А справка о несудимости?
-
Ох, зараз вже нема. На жаль. Я подавалася десь 29 березня, то ще був...
-
А вам достатньо досвіду для провінційного етапу? Там має бути рік в Канаді, чи 2 роки поза Канадою
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Він отут, на оцій сторінці, внизу
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , якщо паспорт закінчується в 2025 році, то можна податися на отримання ще одного закордонного паспорту? Чи треба при цьому старий паспорт відправляти чи залишати в консульстві? Дякую
-
Будемо сподіватись на краще, бо є поодинокі випадки номінацій тих хто подався в 2024.
-
Зрозумів тему, щодо прискорення курсів. При заявці пишите що маєте знання, поки дойде черга до вас, то щось на балакаєте на перевірці рівня) Я так на В1 набалакав) але в час очікування бажано вчити самому
-
Бажано зробити переадресацію в Canada Post також. Щоб на випадок, якщо вам відправлять якийсь важливий лист, щоб ви його отримали
-
Ааа
-
Я имею ввиду, что последний раз AOR выдавали в феврале, опять же судя по нашей группе. А так да..я подала заявку в декабре, ждем😞
12 Jan 2024, 17:45
128335/473725
4 minutes ago