PR CUAET
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Він отут, на оцій сторінці, внизу
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , якщо паспорт закінчується в 2025 році, то можна податися на отримання ще одного закордонного паспорту? Чи треба при цьому старий паспорт відправляти чи залишати в консульстві? Дякую
-
Будемо сподіватись на краще, бо є поодинокі випадки номінацій тих хто подався в 2024.
-
Зрозумів тему, щодо прискорення курсів. При заявці пишите що маєте знання, поки дойде черга до вас, то щось на балакаєте на перевірці рівня) Я так на В1 набалакав) але в час очікування бажано вчити самому
-
Бажано зробити переадресацію в Canada Post також. Щоб на випадок, якщо вам відправлять якийсь важливий лист, щоб ви його отримали
-
Ааа
-
Я имею ввиду, что последний раз AOR выдавали в феврале, опять же судя по нашей группе. А так да..я подала заявку в декабре, ждем😞
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , якщо паспорт закінчується в 2025 році, то можна податися на отримання ще одного закордонного паспорту? Чи треба при цьому старий паспорт відправляти чи залишати в консульстві? Дякую
-
Вам друга мова не дасть стільки же стільки й перше в апріорі. Плюс треба мати на увазі на які саме бали ви її здасте
-
Доєднаюсь до тих, кому погодили (ура). Подалася на зняття обмежень 3 лютого з ворк пермітом на три роки, з яких лишилось трохи більше одного. В кінці березня через кризову форму додала Explanation Letter, чого я прошу подовжити. 8 квітня прийшло підтвердження біометрії, сьогодні зʼявилися нові дати. На три роки з 8 квітня. Мені 37 років (для статистики)
-
Прорахувувати треба по шкалі і головне калькулятору Додаткові бали будуть, але не обовʼязково 125, це забагато. Калькулятор рахує що чим вище в вас CRS ти менше будуть давати додаткові поінти за різні секції.
-
Оу, я ще тільки на експрес ентрі сторінці. Це мабуть десь інше вказується після того як від техпатвей прийде? Вчора тільки анкету сабмітив
-
Ну ну.. потом расскажите как все прошло .. я думаю что гайки прикрутили сильно ...( увы .. самому нужен паспорт ...
-
У вас у реджістрі можуть запросити договір оренди (або інше підтвердження вашої адреси проживання)
-
Спасибо большое
-
Дякую 🙏
-
Одночатівці, у вас тепер +1 досвідчений пройшовший шлях. Тому не стісняйтесь питати.
-
@FedorovaUA привіт. Знаю ви повністю пройшли вже «після ПР» досвід. Бачу створилась гілка «після ПР», не будете так ласкаві прописати там основні кроки після зміни статусу?
-
Та напишіть вже тут, у мене та сама ситуація майже
12 Jan 2024, 17:45
128347/467452
about a minute ago