PR CUAET
-
Немає різниці Я дзвонила в банк щоб підняли ліміт
-
Чоловік пройшов по СЕС, 504 CRS, отримав ІтА хвилин 20 назад Чекайте, ваша прийде скоро
-
Побачила в іншій групі. Не знаю на скільки це дійсна інформація 🤷♀
-
🇺🇦ℹ️🇨🇦Сьогодні , 11 квітня, з 17 до 18 години за місцевим часом можна буде записатися на прийом в Генеральне консульство України в Торонто для оформлення закордонних паспортів та вчинення нотаріальних дій. ℹ️Можна буде записатися на один із днів між 15 та 30 квітня. Про це вчора повідомили в Генеральному консульстві в Торонто на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. 🇺🇦Крім того, йдеться у повідомленні, 30 квітня з 17 до 18 години будуть відкриті слоти на травень.🟢 🚨Дипломатичне відомство також пообіцяло, що відтепер буде заздалегідь публікувати графік відкриття слотів на наступні місяці. ➡️Там просять слідкувати за Facebook-сторінкою Consulate General of Ukraine in Toronto та вебсайтом toronto.mfa.gov.ua. 🔜Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 ➡️ Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 ▶️ Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Підскажіть будь ласка, чи приходив комусь документ від WES в конверті і що там було, чи були якісь фізичні документи з підтвердженням. Ми подавали рік назад, є це підтвердження евалюації онлайн, і я пам'ятаю ще щось приходило в конверті, але зараз не можу знайти..
-
Немає різниці з якого акаунти чи з чиєї карти буде проплата
-
Доброго дня, Готую конверти на відправку до консульства у Торонто. Зробив електронні витяги для себе та дружини. Уточніть будь ласка наступні два поля у анкеті: 1) З якою метою витребується документ? Я маю написати (Для подачі на отримання документів на постійне місце проживання у Канаді), Це правильно чи якось інакше? 2) Період проживання в Україні: Ми виїжджали з України на 2 роки з 19го по 21ий і потім після початку війни у 22ому. Це все треба вказувати?
-
-
Ну так, біженство це ж дуже простий, швидкий та захоплюючий процес 😅
-
І ви всі листи їм писали як треба, що ДХЛ має забрати? Шкода. Дуже неприємно.
-
Я думаю написати пояснення, що я звільнена від оплати і прикріпити повторно скріншот з сайту до того пояснення. Ви подавали також 23 березня?
-
Чоловік і так не придатний до служби, але оскільки в Україні не проживає з 17 років то не зрозуміло звідки взяти ті документи…