PR CUAET
-
Ну так, біженство це ж дуже простий, швидкий та захоплюючий процес 😅
-
І ви всі листи їм писали як треба, що ДХЛ має забрати? Шкода. Дуже неприємно.
-
Я думаю написати пояснення, що я звільнена від оплати і прикріпити повторно скріншот з сайту до того пояснення. Ви подавали також 23 березня?
-
Чоловік і так не придатний до служби, але оскільки в Україні не проживає з 17 років то не зрозуміло звідки взяти ті документи…
-
Це якщо консульство чи Київ не факапнуть і замість ДХЛ відправлять дипломатичною поштою. У нас так сталося . Чекаємо вже із січня через їхню помилку. На всі питання - чекайте. Мали отримати в кінці лютого через ДХЛ.
-
Так і будемо робити тільки ось з довідками про не судимість не зрозуміло, бо сказали що можемо забрати коли будемо забирати паспорт. А тепер схоже я буду пробувати доставити їм передплачений лист дистанційно.
-
Поки тільки можу порадити користуватись DHL доставкою. Це однозначно швидше ніж чекати консульську
-
Чудово, я так розумію все що від мене потрібно це довідка з Дії яку ви затвердите? А також можливо цікаво тоді чому такий ажіотаж робити цю довідку в посольствах? який в цьому сенс? (де це набагато довше, більше головного болю і тд)
-
Вибачте, накипіло
-
Якщо чесно це просто якийсь капець. Стільки нервів із тими слотами, ледь зловили і подались на той триклятий паспорт а тепер не понятно чи взагалі його віддадуть… і вони думають що хтось після такого захоче поїхати назад? Таке враження що відірвані від реальності. Люди на біженців будуть подавати тільки щоб не повертатись з такою гостинністю..
-
Не виключено . Тому що як можна зараз бути непридатним, не будучи в Україні з 17 років . Зараз треба заново все пройти, навіть інвалідам 2-3 групи. Але може в людей дійсно така ситуація, що точно
-
Дякую !
-
Та то зрозуміло.