PR CUAET
-
На травень вже буде наступного тижня
-
Спробуйте ще раз завтра чи через декілька годин, щоб потрапити на іншого оператора. Це людський фактор
-
А что, при получении PR в Канаде ставят в загранпаспорт печать?
-
Паспорти видаємо без змін - особисто в консульстві, якщо статус "прибув до ГКУ", інших розпоряджень щодо змін у видачі чи прийому на виготовлення паспортів не було
-
Непогоджена реклама заборонена
-
@nastasia_lih , Анастасія, скажіть будь ласка, чи на цьому тижні є вірогідність викладки слотів чи вже з наступного?
-
@nastasia_lih Доброго дня, дайте будь ласка знати коли стане щось відомо чи можна буде забрати виготовлені паспорти чи це також підпадає під недавно прийнятий закон.
-
а як це зробити? Я видалила вже тричі додаток на телефоні і кожного разу, як вантажу зов додаток, то все одно пише таку інформацію. Я так зрозуміла, що додаток підвязався до мого номеру і я не знаю, як відвязати.
-
Подскажите, на гражданство нужна будет справка о несудимости? Есть ли смысл брать ее сейчас для мужчины на всякий случай, будет ли она считаться годной, если он не будет посещать Украину эти 1,5 года до подачи?
-
Очень много адвокатов кто консультирует бесплатно
-
Благодарю!! Да, увидела, что они консультируют бесплатно.
-
Привіт! Чи є в когось приклад Reference letter aбо Employment letter для підтвердження досвіду?
-
Я здесь консультировался.
-
Часто працівники компаній так рекламують свої послуги як-би через позитивні відгуки клієнтів.
-
welcome-to-canada.org/contact-us/
-
Спробуйте завтра, якщо так і буде висіти, то видаліть додаток і спробуйте пройти весь шлях ще раз
-
Тогда я не знаю мадам.. Дизале я не ищу сложных путей в жизни
-
Подскажите где искать :) Интернет большой :)
-
Ну вы не там. Ищите. .
-
Спасибо я не спрашивала куда мне ближе) Я задавала другой вопрос)
12 Jan 2024, 17:45
128570/474652
3 days ago