PR CUAET
-
Та они походу решили все звпррсить. Процесс идет, это хорошо. Но как то активно....
-
Я в шоці
-
Пришел дозапрос сегодня на Military Records: A certified copy of Military records (IMM5546). В армии не служил, от службы не уклонялся. Украину покинул 20.02.2022. Кто звполнял, есть там подводные камни? А то за ноутом только вечером.....
-
Печатка канадського банку:)?
-
Так там з печаткою і можна із історією.
-
Питання: В якості Proof of Funds виписка із застосунку підійде?
-
Тоді просто не потрібно )
-
Дякую!
-
Ну так людина на Alberta accelerated tech pathway подає , знач є job offer
-
Не потрібно, якщо - you’re authorized to work in Canada and you have a valid job offer
-
@OstapBosak Вітаю. Остапе уточніть будь ласка, чи можу я подаватися тися на PR (воззʼєднання сімʼї) з новим паспортом? (Тільки отримала) Питання в тому що всі інші документи: воркперміт та віза базуються на даних старого паспорту (дійсний до серпня 2024). Чи необхідно вказати дані обох паспортів? Які нюанси потрібно знати та що потрібно заповнити при такому кейсі? Дякую.
-
you’re authorized to work in Canada and you have a valid job offer
-
Було пояснення раніше, треба надати інформацію що провінційна не вимагала.
-
OINP in demand skill stream має вимогу мінімум CLB4
-
Всім доброго дня! Якщо хтось летів через Калгарі і отримував там WP, підкажіть будь ласка, до котрої години можна отримати в аеропорту WP?
-
@OstapBosak будь-ласка підкажіть, чи потрібно прикладати тест з англійської до фед.аплікації, якщо номінація отримана по стріму, який не вимагає ніякого тесту?