PR CUAET
-
Так, залишилось ще в цей чат додати консула, купити машинку в наші Консульства яка буде на місці друкувати паспорти (як в Мексиканськіх консульствах) і можна жити! 😅 І не потрібні нам DHL, і інша фігня. Треба свої люди на місцях і ця машинка яка друкує паспорти
-
Мадам я не знаю что вам на это ответить...зачем платить за то что можно получить бесплатно? Ищите .капайте и найдете ..мне же тоже эти данные адвокатов не с нету свалились...перекопал кучу информацию но нашел. ..вам отдал по доброте душевной бесплатно -пользуйтесь
-
Це ж не вибірка, нас обрали ще у лютому. Це вже нас «опрацювали» і дали номінацію
-
www.youtube.com/watch?v=Jd2RHkFHrhI Як роблять загран паспорти 🙊
-
Та не за что обращайтесь чем смогу помогу .если мы украинцы не будем друг другу на чужбине помогать бесплатно или. Брать за это деньги ..нашей нации. Останется недолго существовать это мое имхо....поэтому и помогаю.я вам вы другому или другой и т д...
-
Привіт. А в Мексику потрібна віза для Українців які мають канадську візу
-
Хотіла поділитися номером ріелтора, можливо комусь пригодиться +1 (403) 702-0279 Lucca
-
Кажуть що так . Мені консультант казав, що 90 відсотків відправляє без консульства