PR CUAET
-
Не потрібно, якщо - you’re authorized to work in Canada and you have a valid job offer
-
@OstapBosak Вітаю. Остапе уточніть будь ласка, чи можу я подаватися тися на PR (воззʼєднання сімʼї) з новим паспортом? (Тільки отримала) Питання в тому що всі інші документи: воркперміт та віза базуються на даних старого паспорту (дійсний до серпня 2024). Чи необхідно вказати дані обох паспортів? Які нюанси потрібно знати та що потрібно заповнити при такому кейсі? Дякую.
-
you’re authorized to work in Canada and you have a valid job offer
-
Було пояснення раніше, треба надати інформацію що провінційна не вимагала.
-
OINP in demand skill stream має вимогу мінімум CLB4
-
Всім доброго дня! Якщо хтось летів через Калгарі і отримував там WP, підкажіть будь ласка, до котрої години можна отримати в аеропорту WP?
-
@OstapBosak будь-ласка підкажіть, чи потрібно прикладати тест з англійської до фед.аплікації, якщо номінація отримана по стріму, який не вимагає ніякого тесту?
-
Для статистики: 11.11 подали аплікацію Сьогодні прийшли листи на здачу біометрії(біометрію оплачували зразу як подавали аплікацію ) І окремо прийшов лист про те що аплікацію прийняли .
-
А якщо провінційна не має вимог до мінімального рівня?
-
Ви маєте додати до аплікації на федеральний етап ті самі результати тесту, з якими отримали провінційну номінацію. Цього достатньо
-
Добрий день. Якщо подаватися на федеральний етап після non express entry oinp в вимогах є тест з англійської, якщо я правильно зрозумів. Але я не можу знайти який має бути мінімальний рівень. Скрізь є вимоги тільки для провінційного рівня.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка , нещодавно прилетіли, пройшли мед.комісію,в WP стоїть куча обмежень,не можу навіть на курсах ніяких вчитися.Як іїх зняти,тому що знаю людину,що видавали новий,але обмеження так і залишлись.Хтось каже пройти курси,та додати сертифікат,щоб їх прибрали,але як їх пройти,стоїть forbidden..... Знаю що зараз онлайн подаються,але як зробити так,щоб іх зняли точно.Хто стикався, напишіть будь ласка!!!! Дуже дякую.
-
Дякую за інформацію ❤️
-
Дякую за інформацію 🫶Тобто він указує у шапці письма всі данні компанії, але вказує тільки свій номер? Чи просто пише від себе?
-
Так, так