PR CUAET
-
А якщо провінційна не має вимог до мінімального рівня?
-
Ви маєте додати до аплікації на федеральний етап ті самі результати тесту, з якими отримали провінційну номінацію. Цього достатньо
-
Добрий день. Якщо подаватися на федеральний етап після non express entry oinp в вимогах є тест з англійської, якщо я правильно зрозумів. Але я не можу знайти який має бути мінімальний рівень. Скрізь є вимоги тільки для провінційного рівня.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка , нещодавно прилетіли, пройшли мед.комісію,в WP стоїть куча обмежень,не можу навіть на курсах ніяких вчитися.Як іїх зняти,тому що знаю людину,що видавали новий,але обмеження так і залишлись.Хтось каже пройти курси,та додати сертифікат,щоб їх прибрали,але як їх пройти,стоїть forbidden..... Знаю що зараз онлайн подаються,але як зробити так,щоб іх зняли точно.Хто стикався, напишіть будь ласка!!!! Дуже дякую.
-
Дякую за інформацію ❤️
-
Дякую за інформацію 🫶Тобто він указує у шапці письма всі данні компанії, але вказує тільки свій номер? Чи просто пише від себе?
-
Так, так
-
Вітання всім! Можливо хтось робив вже собі довідку про несудимість з Туреччини? Поділіться досвідом,будь ласка(цікавить процес). Дякую!
-
Люба Крупіна
-
Нічого страшного Відредагував запитання)
-
Немає, але я здавав CELPIP, щоб показати розрахунок балів по Express Entry, в контексті того, зо по цій програмі я не проходжу.