PR CUAET
-
Я вже подався на провінційний етап і не підгружав нічого за освіту. Там це ніде не вимагалося, як я зрозумів. Що ви маєте на увазі під етапом створення? Без евалюації диплому аплікацію повернуть, як неповну чи відхилять після розгляду?
-
Тут не подскажу. Но он сам по себе глючный. Информации там побольше. Но всё равно главная в основном акаунте
-
Якщо на етапі створення то потрібна евалюація тільки. На федеральному треба все
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка. На employer job offer fws не знайшов в вимогах, що треба підгружати документи про освіту… лише декларується найвищий рівень. Чи можуть їх додатково запросити?
-
Я тоже не могу. Думаю, что это может быть связано с тем, что первоначальная аппликация на CUAET была подана через representative (у нас в оккупации не было стабильного интернета, чтобы самим податься).
-
Так. Там 2 хв реєстрації
-
Перепрошую за питання - потрібно створювати новий account в tracker з новим паролем, так?
-
Спасибі
-
Віза на IRCC, візітор рекорд - canada.ca (Government of Canada)
-
Так, треба пробувати різні варіанти. Ми все пробували і нічого. Потім просто вирішили спробувати через пару днів і система знайшла по даним паспорту, хоча ми і раніше це робили. Скоріше за все, якийсь глюк на сайті 🤷🏻♀️
-
Там ще може бути по різному, я декілька разів пробувала приєднати по номеру справи, але система не знаходила, потім спробувала по даті подачі заявки і знайшла з першого разу. На замітку іншим, хто буде це робити, пробуйте різні варіанти
-
Доброго ранку, Хотіла запититати чи хтось знає як правильно робити референс якщо роботодавець відмовляється?справа в тому, що я працювала в Україні неофіційно і зараз роботодавець відмовляється писати референс аргументуючи тим, що це підсудна справа🤦🏼♀️але шеф кухар готовий надати референс від свого імені(я працювала кухарем) чи може хтось підказати як правильно зробити референс якщо не від імені роботодавця?дякую за відповідь
-
Нам в клініці казали 10 роб днів в середньому. Наша клініка давала можливість на своєму сайті перевірити статус передачі в ircc