PR CUAET
-
Мій список: 1. Можна пройти курс володіння зі зброєю і отримати ліцензію на зброю 2. Навчання в коледжах і Універах вдвічі дешевше(все ще дорого) 3. Можна подаватись через численні організації на різні програми і гранти в тому числі де вам платитумуть за навчання в університеті - трохи більше 1000 але все ж. 4. Можна відкрити TFSA аккаунт для інвестицій, який не оподатковється 5. Хелс карата в вас тепер безстрокова. 6. Можна купити житло, але Українцям і без ПР можна наче.
-
Попередньо погоди. Зараз вже на бекграунд чеку
-
паспорт, гражданство и место жительство не влияет на одобрение/не одобрение визы. влияют другие страндартные факторы: отсутствие намерений иммиграции, возврат в страну постоянного жительства после краткосрочной поездки в канаду, достаточно денег для поездки, связь с постоянным местом жительства, низкий риск иммиграции кандидата (ранее доказанные краткосрочные поездки с возвратом в страну проживания)
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень.
-
Та їй на тиждень можно