PR CUAET
-
Там ще може бути по різному, я декілька разів пробувала приєднати по номеру справи, але система не знаходила, потім спробувала по даті подачі заявки і знайшла з першого разу. На замітку іншим, хто буде це робити, пробуйте різні варіанти
-
Доброго ранку, Хотіла запититати чи хтось знає як правильно робити референс якщо роботодавець відмовляється?справа в тому, що я працювала в Україні неофіційно і зараз роботодавець відмовляється писати референс аргументуючи тим, що це підсудна справа🤦🏼♀️але шеф кухар готовий надати референс від свого імені(я працювала кухарем) чи може хтось підказати як правильно зробити референс якщо не від імені роботодавця?дякую за відповідь
-
Нам в клініці казали 10 роб днів в середньому. Наша клініка давала можливість на своєму сайті перевірити статус передачі в ircc
-
А куди ви загружали випис меличного огляду?
-
А куди ПР карту спонсора підгружать? Одну чи обідві сторони? Хто знає...
-
Ні, не потрібно
-
Дякую
-
Пише шо ім'я файлу не відповідає вимогам...не підгружається до ІММ0191 свідоцтво...тому й виникло питання куди? Може долучити в pdf файл ?
-
Здравствуйте,посоветуйте хорошего миграционного консультанта по Даной программе.
-
Підкажіть будь ласка, якщо я в Україні не живу з 2014 року, то police clearance мені робити з країни, де проживала останнім часом до переїзду в Канаду чи всеодно через Дію? Дякую
-
А можна ще спитати : cвідотство про народження ви підгружали до ІММ0191? Чи в додаткові супорт документи?