PR CUAET
-
Мені здається вони лише кредитки приймають
-
Sorry 255
-
Добрий день. Хто мав справу з відправленням DHL закордонного паспорту до Канади (в моєму випадку Оттава) поділіться досвідом. 28/03-Статус паспортів- виготовлено вже не доставлено 01/04 оплатив послуги DHL, відправив лист, все по інструкції. Питання- скільки чекати відповіді від консульства/DHL, а точніше коли я отримаю трек номер від DHL?
-
Презедент підпише, місяц пройде і всьо.
-
Та їх там ще спробуй роздивитись.Я натискала запис в е-чергу,а дат не бачила(
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
-
13 березня подавався, вчора пришло -225 до сплати. Перед цим відправили на біометрію-безкоштовно.
-
Напевно в таких випадках більшість купують маючи сім’ю з дітьми… не хочеться їх таскати по орендованих квартирах… хочеться створити їм затишні спогади на все життя , і не чути « мам… скільки можна… це вже наша 15 квартира за 10 років…» Так само як і не хочеться жити в одній орендованій квартирі роками де ти не маєш права зробити ремонт під себе і відповідно затишок… бо нормальна людина не стане купувати дорогі якісні меблі в орендовану хату… Але це особисто моя думка 🤔
-
У нас укр карти не пройшли, платили канадською дебетовою
-
www.ontario.ca/document/oinp-document-checklists/employer-job-offer-demand-skills-stream-applicant-checklist
-
Муж подал документы на новый паспорт 2 го апреля , паспорт появился в дие , это значит он готов?
-
І якщо прям завчасно,то зробіть евалюацію вашої найвищої освіти через WES (чи якусь другу організацію,як вам зручно буде),та сдайте celpip/ielts на мінімум 4 бали по кожній з дисциплін( середній бал не рахується).Евалюація диплома - напевно найдовше забирає часу.В мене це було рівно місяць від початку і до отримання документів у кабінеті.