PR CUAET
-
Дякую🤗
-
всі так чекали. Україна не спішить віддавати виготовлений папспорт
-
Дякую за інфо! Я намагався на протязі деякого часу зловити слот. Наразі, це нереально! Вирішив зробити паузу!
-
Ні, я в Канаді 7 років
-
Також по writing забула написати 1. Ти нещодавно купив велик щоб їздити на роботуі твоя колега думає також купити собі веліка 1.напиши в якому сторі ти його купив 2.порадь який велік вибрати 3.запропонуй сходити в цей стор разом 2. В вашій фірмі фінансові трудності.Ваш босс пропонує 2 варіанти 1. Переїхати в менший офіс 2.урізати всім працівникам зп на 2%
-
А що у вас так підгоріло?🤔 Чи я щось збрехав про те, що хтось ловить на сайті, втрачаючи час, а хтось торгує слотами?
-
Дякую!!!
-
Я думаю, это дает возможность тем кто застрял в другой стране по причине потери единственного паспорта иметь шанс оформить его в относительно короткий срок. Человек без паспорта в чужой стране, которому это действительно нужно, будет мониторить эти слоты круглосуточно и в итоге получит свой слот по причине своей мотивации. Так что логика такого открытия слотов все же есть
-
Дякуєм🙌
-
Ніяк
-
У будь-якій провінції
-
Ніяк
-
Спасибо большое. А когда можно будет ждать слоты?
-
Таке питания а як працює електронна черга ???
-
Я ловлю щодня 16:00, 17:00, 18:00. Слоти доступні декілька секунд (якщо їх відкривають). Але судячи за все останнім часом їх тупо не відкривали.
-
Хто вже пробував сплатити fee на 255 за OWP? Перехід по першому лінку просто перекидає на особистий кабінет. Інший лінк не зрозумілий.
-
В Канаді є свої сєпари - квебек. І "ущімлєнія прав франкомовних". І США на альберту облизується. Так що дійсно ще багато чого може статися
-
Щойно відповіла на схоже запитання
-
На який рівень, якщо не секрет, розраховували?
-
Поза черговий запис для пільгових категорій максимально переповнений, у нас є сім’я де 8 дітей і це практично весь день піде щоб тільки їм виготовити документи. А ще групи з інвалідністю, люди, які терміново повертаються в Україну (білий паспорт), багатодітні сім‘ї, та особи, які втратили паспорти. Ви звичайно можете написати на ел.пошту консульства, але найближчим часом Вас точно не зможуть прийняти, тому краще звісно ловити слот
12 Jan 2024, 17:45
129656/440478
6 minutes ago