PR CUAET
-
А как передать слот от родителя?
-
Я тоже не очень люблю рисковать, иначе б уже давно криптой занимался. Лично мое мнение в фондах сидят умные люди, которые знают что делать с деньгами, за это и платишь им комиссию. Тем более в тех, которые десятилетиями уже росту, ну за исключением ковида, конечно
-
Доброго дня, ми допомагаємо взяти довідку про несудимість з Польші, а також готуємо її для подачі на PR. Якщо вам потрібна така послуга, пишіть в особисті
-
Дякую Вам🙏🏻
-
Там на DHL на одній сторінці червоним плюсиком можна додати кілька паспортів. Вони приїдуть всі в одному конверті і за доставку платити не 80*3 а просто 80. Я так робив півтора місяці тому, все добре, паспорти в консульстві вже
-
Всім
-
Для поступлення в вуз лише академік ielts
-
У нього є саме АТІО, також може завірити нотаріусом і він дуже швидко відповідає і переклади готові також через 1-3 дні, але так, ціна в нього не дуже( я потім знаходила майже в половину дешевше, але бачила відгуки що часто дуже довго відповідають і перекладають також
-
Родич або чоловік/жінка.
-
Я просто провела дні на тому сайті щоб впіймати слот. І я така не одна. Люди тут справді витрачають місяці щоб його впіймати. А ще основне правило групи не пропонувати/спонукати людей до купівлі/продажу слотів. Це повторювалось сотню разів. Якщо ви хочете купити/продати слот то вам не сюди. З віддачею слоту я так розумію те ж саме оскільки посольство відмовить й так.
-
Це хелс у провінції Квебек
-
Ну, а я що, ловив не так само як усі? Зловив, врешті-решт. І ви зловите. У будь-якому разі ситуація з записом до консульських установ - не нормальна
-
В цьому з вами повністю згідна.