PR CUAET
-
Оплата різна в різних клініках і провінціях. Моєму було 6, на нього лікар просто подивився і все, жодних аналізів. По суті заплатили лише за довідку.
-
Двоє дорослих двоє дітей заплатили 735. Але ця клініка в Монреалі була найдешевша, з дітей брали набагато менше, точно зараз не скажу.
-
Ціна за дорослого +- 250$. Це в Монреалі.
-
Можно и сюда писать. Всем интересен результат подачи после 31 марта. Но ещё слишком рано, чтобы ждать результата заявки, поданой в апреле.
-
Фредеріктон хтось знає ціни можливо є тут ?
-
МЗС готує стратегію щодо українців за кордоном, - Кулеба. Міністерство отримало від президента завдання створити стратегію і обговорити її з іншими органами влади. Більше деталей міністр закордонних справ не уточнив. «Якщо ми не змінимо свою політику щодо українців за кордоном, асиміляція відбудеться надзвичайно швидко», — додав Кулеба.
-
Думаю швидше буде оплатити, а потім вже писати на повернення коштів
-
Усім привіт чи може хтось дати лінк де можна записатися до лікаря на медогляд Fredericton і можливо є хтось з вас хто підкаже чи платили і чи проходили ваші дітки 3 роки медкомісію?дякую за відповідь)
-
Всім добрий день, вчера намагався зробити довідку про не судимість батькам, повний витяг і отримав от таке повідомлення. Хто ще з таким стикався ? Варіант подати повторно не працює тому що я вже двічі подавав і отримував такого листа.
-
Подивіться у свій попередній сін. Якщо в ньому є дата закінчення,а вона є то ви повинні продовжити. Те ж саме і з хелс
-
Подай не з дії, а з сайту МВС тоді
-
Чекаємо
-
Cra сказали відправити такси листом на їх адресу
-
Дякую Буду знати Просто написано було від нього що саме АТІО Тоді напишу як будуть оновлення у нас в системі) і чи пройшли його переклади без проблем
-
Були багато слотів на дитячі паспорти і на нотаріальні дії, на дорослих дали лише 1 день 8 шт-їх майже ніхто і не бачив.
-
Пройдуть без проблем
-
Моя порада роби з компа
-
Але в нас цього нема((
-
vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
як за одну посилку.
12 Jan 2024, 17:45
129942/445995