PR CUAET
-
Celpip виправляє)
-
Якщо у вас нульовий англійський будь яка практика корисна, я відповідав про конкретний випадок, не сприймайте близько до серця
-
Дякую, все запрацювало. Але я побачив що а інфо про мене київстарівський телефон зазначений 😱 мабуть вже нічого не треба чіпати)
-
Дякую
-
Теж мучився , вибирайте що в вас ЕЕ стрім , не питайте чому так ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Все привет, насколько актуально подаваться девам по експрес ентри? Или есть еще проще программы?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Ще раз спробував, не працює. Я все дивлюсь в GC secure
-
Вже не памʼятаю якщо чесно. Спробуйте там не uci a номер аплікації
-
Що таке трекер?
-
То воно?
-
А для когось ці курси це прекрасна можливість підвищити рівень англійської або взагалі почати вивчати її з 0, тим паче можна вибирати і час навчання і фул тайм чи парт тайм, багато шкіл облаштовані ще й дитячими садочками
-
Вибачте, не можу зрозуміти. Коли я подаюся на ПР, я маю додати окремо документи дітей (усі сторінки паспорту, в тому числі скан копію сторінки з візою, а також стаді перміт). Наразі я маю нові паспорти дітей без віз. Їх стаді перміти були видані на основі мого паспорту, бо своїх діти не мали. Питання в тому, для ПР я можу додати свій документ з їх візами у моєму паспорті, чи для цєї процедури необхідно в їх нові паспорти ставити нові візи та отримувати нові стаді перміти? Саме для подачі на ПР? Як це правильно зробити, щоб не було питань до доків? Дякую!
-
Працює. Ви ним зможете скористатися коли отримаєте AOR (а саме номер справи). Якщо вже отримали то має працювати 100%
-
А у вас трекер працює? Я намагався підключити його але не зміг. Alberta opportunity stream. Non EE.
-
Я вже зробила переклад скороченої довідки… Бачила тут, що не я одна така. Можливо , Остап прокоментує? Дякую
-
Подавали
-
А ви подавали випис про пройдений медогляд при подачі на пр чи це вийшло автоматично оскільки ви подавалися на ворк перміт раніше?
-
И не спрашивайте зачем… хоть и 27 лет как другая фамилия, и смысла в этом нет… но так надо (((
-
Нет, свидетельство о рождении.
12 Jan 2024, 17:45
12994/431111
3 minutes ago