PR CUAET
-
Дякую
-
Теж мучився , вибирайте що в вас ЕЕ стрім , не питайте чому так ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en
-
Все привет, насколько актуально подаваться девам по експрес ентри? Или есть еще проще программы?
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Вже не памʼятаю якщо чесно. Спробуйте там не uci a номер аплікації
-
Що таке трекер?
-
Вибачте, не можу зрозуміти. Коли я подаюся на ПР, я маю додати окремо документи дітей (усі сторінки паспорту, в тому числі скан копію сторінки з візою, а також стаді перміт). Наразі я маю нові паспорти дітей без віз. Їх стаді перміти були видані на основі мого паспорту, бо своїх діти не мали. Питання в тому, для ПР я можу додати свій документ з їх візами у моєму паспорті, чи для цєї процедури необхідно в їх нові паспорти ставити нові візи та отримувати нові стаді перміти? Саме для подачі на ПР? Як це правильно зробити, щоб не було питань до доків? Дякую!
-
Працює. Ви ним зможете скористатися коли отримаєте AOR (а саме номер справи). Якщо вже отримали то має працювати 100%
-
Подавали
-
Закрыла - это одно. Паспорт + свидетельство о рождении (украинская копия+перевод на болгарском, английский перевод их не интересовал. Это стало причиной споров с консулом: зачем мне в Канаде свидетельство о рождении на болгарском)+ анкета. Такие у них правила