PR CUAET
-
Самі не зробите, однозначно консультант треба. Час - залежить від компанії, якщо pr support то більше півроку, dual intent трохи швидше. Gts- тиждень
-
Але це всерівно дійсний буде тільки один?
-
А скажіть, хто вже мав досвід. Дитині 16. Перший дорослий паспорт. В списку доків є ІПН. А шо робить якшо коду нема? Приймуть документи без нього?
-
У кожного кейс індивідуально , в нас знайомий недавно отримав ПР по ЕЕ він 1978 року народження, його перевага була мова, робота і освіта він так нам пояснив.
-
Профіль ЕЕ 300 балів з primary noc таким як job offer from Alberta employer eligible for accelerated tech path. Нема вимоги про два роки чи рік роботи
-
Lmia на tech path не треба
-
Ні все ок
-
А можете показать или сказать где это указано, я такой информации нигде не нахожу. Именно про канадский опыт для Tehc Pass, или LMIA при его отсутствии.
-
Дякую!
-
Ага, я теж так думав, а потім при заповненні заявки питали чому немає всіх документів в списку ) Висновок: беріть все що є ))
-
Просто заскрінити?
-
Але я сам не знаю як
-
100%
-
Анастасія казала, що можна з Дії роздрукувати
-
На сайті консульства в Едмонтоні написано «за наявністю»
-
нетільки, там багато різних оцінювань вони приймають навіть duolingo english exam
-
У мене його нема, я навіть не брав його в Україні( У мене цей номер лише в Дії є, але я не знаю як його роздрукувати
-
Привіт, підкажіть хто знає, як отримати довідку з Греції?
-
Нам дали заповнити заяву і ми залишили паспорт у себе
-
Нема там про лміа нічого. ЕЕ профіль з тим же нок що і job offer, тоді рік не треба. Якщо рік є тоді тільки ЕЕ і джоб офер.
12 Jan 2024, 17:45
129989/451834
less than a minute ago