PR CUAET
-
Просто заскрінити?
-
Але я сам не знаю як
-
100%
-
Анастасія казала, що можна з Дії роздрукувати
-
На сайті консульства в Едмонтоні написано «за наявністю»
-
нетільки, там багато різних оцінювань вони приймають навіть duolingo english exam
-
У мене його нема, я навіть не брав його в Україні( У мене цей номер лише в Дії є, але я не знаю як його роздрукувати
-
Привіт, підкажіть хто знає, як отримати довідку з Греції?
-
Нам дали заповнити заяву і ми залишили паспорт у себе
-
Нема там про лміа нічого. ЕЕ профіль з тим же нок що і job offer, тоді рік не треба. Якщо рік є тоді тільки ЕЕ і джоб офер.
-
Ну от і я ніде не бачу. Але вже хвилюватися почала, бо ось другий тиждень закінчується і тиша, як форму відправили.
-
Доброго дня. В мого чоловіка закінчується паспорт в березні 2025 року, підкажіть будь ласка, якщо він прийде в живу чергу , його приймуть , чи обов’язково робити попередній запис? Ті слоти просто неможливо зловити, я не розумію , чи їх виставляють взагалі 🥲
-
4 бали то для Манітоби, для Онтаріо треба мінімум 7
-
До речі більшість універів та коледжів його визнають
-
Якщо зробити новий паспорт, то той що ще зараз дійсний його анулюють, і буде всерівно дійсний тільки один, правильно я розумію?
-
Сумно. Дякую за відповідь!
-
Його не приймуть. На даний момент для нього є два варіанти: 1) ловити слот, після чого можна податися на виготовлення нового паспорта 2) у живій черзі продовжити теперішній паспорт (не раніше ніж за 2 місяці до його закінчення)
-
У меня заполняла
-
Мені також не повернули ще )
-
Ні, його просто розвернуть і скажуть іти додому
12 Jan 2024, 17:45
129999/452251
3 minutes ago