PR CUAET
-
По цій програмі мова взагалі не рахується якщо можна так сказати, вони просто просять мінімум від аплікантів, ніяких додаткових балів знання мови не додає так само з освітою
-
Навіть Ivy League визнає дуолінго :)
-
У вас нема довідки з кодом саме зараз, чи ви код не отримували? Чи отримувала дитина внутрішній паспорт в 14 років у вигляді АйДі картки? Якщо ідентифікаційний код був присвоєний, то він зазначений на АйДі картці
-
У вас є рік ловити , моніторте сайт та цю групу Отака та Торонто дають більш менш за графіком Едмонтон рандомно Але почали давати тому все реально
-
Це для іноземців. Судячи по заявках українців, для нас все ще діє пріоритет, тому вони зараз десь на кінці грудня/початок січня розглядають українців
-
Дуже дякую за інформацію 🙏🏻
-
Давала кожного дня о 20:00 по їхньому часі, проте вже 3 дні останні слотів не було
-
А в какие дни дает Оттава слоты подскажите пожалуйста?
-
Доброго дня. З провінційними програмами зрозуміло. А якщо наприклад подаватися через express entry? Досвід апрентіса буде рахуватися? І наприклад щоб та ж Альберта відібрала тебе?
-
Можливо маєте групу в телеграмі в Оттаві?
-
Я брав два уроки по спікінгу в earleducation.org/
-
Таке питання, а де саме ви знаходили дешевше?
-
Всем привет! Может ли кто-то порекомендовать преподавателя для подготовки к IELTS?
-
Доброго дня, ми можемо допомогти з цим
-
Також друга проблема що я всюди вказувала в national identity document укр паспорта внутрішній, а тільки потім дізналась що то не зовсім те.
-
Вітаю! Дуже потребую поради як краще розібратись з такою ситуацією яка може бути розцінена як misrepresentation: колотись працювала за кордоном в Польщі офіційно на найнижчій посаді (клінінг офісів) і офіційно то було на 1/4 ставки, інколи на 1/2, в реальності була щось типу адміністратора-супервайзера на фул тайм (навіть більше). Працедавець тоді так оформив за порадою консультанта який оформляв дозвіл на тимчасове проживання на компанію, щоб швидше отримати документи бо ніби свої власні громадяни не виявили бажання працювати в клінінгу і тільки тоді можна працевлаштувати іноземця. То власне не є важливо чому так сталось, але я вказала що була administrative service managers коли подавалась на CUAET та новий ворк перміт без обмежень, TRV зсередини Канади ( в обовʼязки вписала тоді To prepare and clean apartments and organizations of work process). Ця посада не була офіційною, хоча директор готовий підтвердити бо я виконувала такі обов'язки. Тепер не знаю що робити, бо якщо будуть перевіряти через польське консульство працевлаштування то дозвіл на роботу я мала зовсім на іншу посаду і працювала офіційно на іншій посаді та зовсім з іншою зп. Зараз розумію що administrative service manager в канадському розумінні це геть не адміністатор в фірмі яка надає сервіс (клінінг). Що тепер варто вказувати в ПР у листі від працедавця? Мало б збігатись з попередніми заявками, а я тоді так заповнила на візу CUAET і далі просто робила copy paste. Тепер не знаю як краще вказувати на PR P.S. Я не основний аплікант в родині.
-
Странный у вас консультант 🤪
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка для подачі потрібно підтвердити два роки досвіду по певному NOC за останні 5 років. Ці 5 років вираховуються відповідно до дати подачі заявки? Тобто подаємо 20.04.2024 і можемо брати період з 21.04.2019? Чи рахується просто календарний рік?
-
Я теж так думала, потім консультант сказав що це документ який підтверджує національність, а в укр паспорті не вказана
-
Те. Все правильно ви вказували
12 Jan 2024, 17:45
130033/429791
about a minute ago