PR CUAET
-
Всім доброго дня, скажіть будь ласка якщо відправляти видяг про не судимість на сімейну пару в посольство Оттави, потрібно два різні конверти ?
-
А коли був апдейт по медікал і біометріі,тобто останній апдейт перед final decision?
-
Так і вкажіть тоді у ворк експіріенс вашу роботу, але зазначте, що не офіційно. А в персонал хісторі опишіть, що робили. Тож і правду вкажете, і в офіцерів сумнівів не повинно виникнути
-
2 квітня
-
надо было думать, пол года было. теперь только в ЗСУ идти воеват
-
Доброго Коли була final decision ?
-
Те саме думаю)
-
Дякую 😂
-
Дуже дякую за відповіді❤️
-
Окей, дякую
-
Я б visitor вказала.
-
Окремо на кожного, бо в ордері вписується прізвище особи, за яку платите.
-
Вам именно визитор рекорд пришёл до сентября 2026 года, а не письмо, где указано, что старый действует до этой даты пока не будет одобрен новый? Тут часто пишут, что после подачи на ворк пермит пришёл новый ворк пермит всего на 6 месяцев. А на самом деле это приходит письмо, где написано, что ваше разрешение действует ещё шесть месяцев, пока вы не получите новое. Это в том случае если у кого-то оно уже закончилось.
-
Зрозуміло, а скажіть будь ласка ви робили mani order на 80 доларів чи двічі по 40?
-
Достатньо нового, поточного я б сказала
-
Доброго дня! Чи Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи Є обовʼязковою? Та де її дістати, в дії нема даних (моя прописка на окупованій території) дякую!
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка хто знає коли будуть нові слоти в Торонто/Оттаві/Едмонтоні?
-
@OstapBosak
-
Торонто - 30 квітня 17.00-18.00 на травень. Едмонтон - наступного тижня на травень, але точної дати немає
-
Я не знаю, про яку біометрію говорите Ви. Моїй доньці прийшло запрошення для ВП, там був термін 30 днів. Але у нашому сервісі можна записатися на завтра чи післязавтра без проблем. То точно по вашому випадку не скажу.
12 Jan 2024, 17:45
130328/440744
2 minutes ago