PR CUAET
-
Це статус? Ні, заявка в статусі submitted. Тільки подалися, номінація закінчується в 15 травня. Який тоді сенс в тому, що номінації написано строк подачі. Щось я заплуталась
-
Вы оформляли доставку когда он уже пришел обратно в консульство ? Я тоже хочу оформить но не знаю как это сделать что бы не ехать забирать
-
У нас non-express entry, тобто ми вже ніде не крутимося
-
Так, я знаю що очікування 3-4 місяці. Ми довго чекали, тому що не могли взяти довідку з однієї з країн де проживали. І була спокійна, що встигаємо до закінчення номінації. Можливо хтось підкаже, чи потрібно продовжувати номінацію по non express entry? Alberta Opportunity Steam
-
Подскажите пожалуйста, а откуда у вас инфа про Оттаву? Я просто когда была в консульстве в Оттаве они мне сказали что выкладывают всю неделю кроме пятницы и субботы
-
у вас был експресс энтри?
-
Да, но и для беженства вопрос всегда в том, что из этого и как можно доказать.
-
Похоже, что именно сам пермит( Письмо стандартное о том, что заявка одобрена, вот ваш новый визитор пермит, сроком действия до сентября 2024 🙃
-
а подались 23 января?
-
до консульства в Едмонтоні неможліво дозвонитись, хто знає - у який час можна приїхати щоб отримати готовий паспорт?