PR CUAET
-
Там люди з паспортами до 25го року подавались на новий ворк перміт і чекають того нового паспорта то от вони дійсно не знають що їм робити як нового перміту не отримають
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, вже другий рік будемо подавати декларацію, чи потрібно десь вносити інформацію про нерухомість в Україні? Не знаю точної ціни на неї ( але думаю що K100 CAD може бути) та поки що не плануємо продавати, але все може змінитися. І чи це якось може вплинути, якщо брати моргідж в майбутньому? Дякую!
-
все для людей))
-
Нє ну топ сервіс шо 😂
-
О, та сама історія ) "Видаємо після 4-ї або в понеділок" )
-
Ну ось в мене так само він зроблений і не доставлений сиджу чекаю коли вже доставлять його в дії він вже давно е Не знаю що вам робити як що вам сказали що вам відправлять того паспорта з консульства додому то чекайте поки вони його в Канаду доставлять а як ніхто вам не казав що його вам відправлять поштою додому тоді що просіть свої гроші назад від пошти
-
Я думаю, це якщо б ircc повернули вам документи, а ваша номінація вже недійсна.Ви подалися вчасно, тільки чекали 3-4 місяці поки вони до них дістануться, тоді можете податися на продовження на протязі 6 місяців. Я якось так це зрозуміла.
-
не знаю, я зараз гуляю цим Едмонтоном, повернусь до консульства десь за 1-1.5 години до закриття та буду питати знов
-
Подала 3 марта, 12 апреля результат. Да, дали на новых три года.
-
Что перевесит - нежелание человека воевать или законы страны? Как минимум можно накидать не один случай принудительной отправки на фронт с печальным концом. А как там решит "цивилизованное сообщество" будет видно, этот парень не один такой будет.
-
Вам продлили? Долго ждали?
-
а в якій українській школі вчитеся?
-
ніякої системи, викладач теж ніякий. Я за 3 тижні не навчилася нічому
-
А чому ні про що? Що не подобається ?
-
Комусь видали новий ворк перміт на довше ніж ваш паспорт ? (Писати що не дають чим довше паспорт не треба на сайті написано що то вже на погляд офіцера )
-
Дякую за інформацію 🙏
-
Відпишіть будь ласка потім як пройшло
-
Добрий день. Проінформуйте, будь ласка. Подалися на PR, а далі не знаємо, де дивитись інформацію , що таке cd key , розкажіть ,будь ласка ,пошагово. Заздалегідь дякую.
-
Я не чув такого що можно робити доставку нового паспорта через dhl з України вам додому в Канаду .. я думаю що всі документи Україна передае дипломатичною поштою Намагався подзвонити до консульства так там ті ухилянти слухавку не беруть
-
Підкажіть: протерміновний стаді перміт дитини , бо хотіли продовжити. Але прийшла відмова бо не дотримані термін подачі. Що порадите далі робити? Може на візітор рекорд податись? До якого віку їх можна просити на дітей?
12 Jan 2024, 17:45
130456/474652
19 days ago