PR CUAET
-
Не за что ...если ещё кого то вспомню напишу..я много у кого консультировался...удачи
-
Дякую
-
Ostap Bosak лично не знаком но много хорошего слышал о нем. ..мне дал пару дельных советов welcome-to-canada.org/contact-us/. Это где я консультировался тоже попробуйте бесплатно ..ищите найдете есть толковые....с разрешения админа группы. Выставляю ссылку
-
можна навіть на 2 тижні😊
-
Не все адвокаты говорят одно и тоже ...это надо учитывать при выборе с кем консультироваться
-
Ого, такого нюансу я не знала. Мені радили поїхати волк ін в Норс Йорк, але там мене "послали" без запису. Але сказали, куди їхати волк ін
-
Я сказал же лично Его не знаю ...мне дал очен дельные советы. .
-
Добрый день, если рабочая виза не CUAET, а post graduate work permit полученная еще до создания CUAET, заканчивается в январе 2025, продлят ли ее если податься сейчас? На сайте ircc просто написано что если не cuaet work permit, можно продлить, без подробной информации. Может кто-то знает?
-
ризиковано, Зелупа може і жінок на 0 кидати або в тил
-
Вам, як жінці, можна в Україну злітати, податися на паспорт там у будь-якому місті, і потім замовити доставку в Канаду. З України можна робити доставку в консульство
-
Моєму сину робив бухгалтер. Повернення податку 11 днів
-
Та можна, просто думала що якщо якісь там портали відкриють, щоб не потрібно було поспіхом вертатися. Ну Слава Богу, ще АОR нема....нема AOR , нема проблем🤣
-
Дякую за відповідь )
-
Ми платили, але точно є безкоштовні. Пошукайте інфо в групах Вашого міста
-
Безкоштовних не знаходила
-
Є безкоштовні послуги бухгалтерів. Може варто щоб переглянули?
-
Бо ніби місяць бо вже якийсь тай термін
-
Ну от, вже починаю думаю можливо щось неправильно зробила
-
Нет. С консультантами
-
Сами?
12 Jan 2024, 17:45
130695/431637
42 minutes ago