PR CUAET
-
Иллюстрация вот к этим постам: 1 • 2 • 3 • 4 Не первое уже 😕 #stay #доки 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация
-
Працювати в другу зміну. Старша школа має систему накопичування балів - то ж можна там сидіти два роки замість одного, поки ці бали не наберешь. У хлопця є воркперміт?
-
Вже почалось: я вам нічого не обіцяв, тут усі приїхали з інших міст…
-
Є continuing education, де можна добрати кредитів для шкільного атестату
-
человек не должен быть я сделал на машину довереность на друзей
-
Не треба
-
В посольстві Чилі знають про всю ситуацію в Канаді))) якщо є питання можети написати їм емейл
-
Доброго дня. Питання стосується середньої освіти. Може хто знає, чи є можливість закінчити школу заочно, або екстерном? Може є щось такого, як вечірня школа? Проблема в тому, що сина можуть взяти на роботу, але він ще не закінчив школу. Часу на легалізацію в нього залишилося 2 роки. Можливість отримати гарну роботу,він не хоче втрачати але і середню освіту отримати треба. Порадьте, що можна зробити в цьому випадку. Дякую.
-
а там ваше підтвердження буду маленький папірець який вам дасть офіцеп в аеропорту Сантьяго.
-
Я от себя добавлю : есть. Ли куда и к кому возвращаться? ( Близкие родственники ,наличие жилья и т д)
-
якщо ви не головний аплікант та щей ваша праця ніяк не впливає на рішення та на бали - то офіс IRCC не буде тратити на це свій ресурс і щось запитувати у Польщі. Крім цього - ви написали правду, бо ви реально працювали на цієї посаді і ваш роботодавець готов це підтвердити. Тоже, візьміть з нього це підтвердження та спите спокійно.
-
Там не только жилье..мадам там ещё куча фактором это не я придумал такие законы ..
-
то для чого пишете тут? шоб не починалось?😂
-
Здесь много людей потеряли жилье, а у многих его никогда и не было, такой себе аргумент. Под этот пункт тогда попадают большинство заробитчан, которые и не жили в Украине давно
-
Не сильные стороны здесь такого нет а на какой из этих пунктов делается упор
-
особливо простим людям тут без знань для цього ну і без інфи повної
-
мало людей вам скажуть що... Більш мен дуже складнощ ось сказати
-
Я там выше ссылку кидал ..на фирму там бесплатно консультации....что знал я написал у каждого случай индивидуальный
-
Так. Але ж люди подаються. Хотілося б знати які сильні сторони. Бо я по тим 4 пунктам прохожу. От і є трохи не розуміння(
-
слоти завжди були минулого тижня і будуть наступного😁
12 Jan 2024, 17:45
130829/429558
10 minutes ago