PR CUAET
-
Будь-ласка, щодо подовження звичайних пермітів, не по процедурі Bridging OWP, пишіть в оцю гілку : t.me/prcuaet/19036
-
В нас є відповідна тема
-
Спасибо!
-
Не потрібно
-
Треба щоб були максимально схожі, особливо якщо від того залежать ваші бали (робота, навчання тощо) Відкрийте саммарі вашої аплікації на КУАЕТ і подивіться Щодо як «як пояснювати» і головне чому, читайте: t.me/prcuaet/118758
-
Може таке бути що хтось комусь зробив апойтмент. Але я була в Консульстві і це те що я можу сказати. Впускають строго по апойтментах. Але це в Канаді. Не знаю як в Європі. Можна і без апойтмента прийти і вони можуть прийняти, це як кому пощастить, і ще залежить яка ситуація. Якщо ситуація критична в людини вони переважно допомагають.
-
В якому посольстві? Як воно повʼязано до імміграції?
-
В мене цікава ситуація, створений профіль помилково адвокатом заповнений був як з 3-ма роками закордонного досвіду. Я побачила різниця в балах й уточнила, що референс не виходить зібрати на 3 повних - пари місяців не вистачає. Це виправлено було в ЕЕ профілі. (До лютого) 8 лютого отримала запрошення по EE OINP human capital з балом 479 А вчора прийшов лист по стем показуючи 491 й бали за закордонний досвід як за 3 роки 🤯 Чекаю відповіді від адвоката як так могло вийти Тепер нервую, бо нема доступу до кабінету, так як створювала адвокат й пересилала витяги
-
Для того, щоб зрозуміти чому ви з 479 отримали ІтА по draw де 491 - треба бачити ваш індивідуальний CRS breakdown на момент вибірки якщо інфо вказана там неправдива, і ваш скор реальний менше 491 - треба вказати реальні дані & відхилити ІтА
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
В мене рік канадського було 6го лютого, бал був 479, закордонний досвід - 38 балів. У вчорашньому запрошенні закордонний зараз показує 50 Навіть з неайтішними ноками українського досвіду там мінімум півтора місяці не вистачає, айтішних 31,5 місяць
-
Відкрийте ваш аккаунт аплікації : там будуть всі документи, саммарі вам надіслали автоматично як тільки ви зробили submission