PR CUAET
-
Для того, щоб зрозуміти чому ви з 479 отримали ІтА по draw де 491 - треба бачити ваш індивідуальний CRS breakdown на момент вибірки якщо інфо вказана там неправдива, і ваш скор реальний менше 491 - треба вказати реальні дані & відхилити ІтА
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
В мене рік канадського було 6го лютого, бал був 479, закордонний досвід - 38 балів. У вчорашньому запрошенні закордонний зараз показує 50 Навіть з неайтішними ноками українського досвіду там мінімум півтора місяці не вистачає, айтішних 31,5 місяць
-
Відкрийте ваш аккаунт аплікації : там будуть всі документи, саммарі вам надіслали автоматично як тільки ви зробили submission
-
Подивіться брейкдаун вашого скору в ЕЕ на момент draw Іноді якщо один місяць залишається, напр 2 роки 11 місяців - ЕЕ рахує як 3 роки Але мютам має бути +\- місяць, а не 2+
-
Напишіть ЛоЕ і обгрунтуйте, так. І вкажіть які роботи були : офіц чи неофіційні
-
А звідки є такі дані, що могло автоматом округлими до 3х? Й якщо округлило, то це ж все одно не повні 3 роки? Тобто 491 бал не може бути легітимним?
-
Ще раз: до чого тут посольство? Щодо «кляті консультанти» - прошу бути обережніше в висловлюваннях Misrep - може трактуватися офіцером по-різному, бо є таке поняття як людський фактор. Для когось не вказання чогось - закриють очі, для когось - ні Тому порада робити максимально вірно, і тут не стоїть питання в «залякування клятих консультантів»
-
Це я розумію. Я чекаю пояснення адвоката,яка все заповнювала, бо не міг бал з 479 магічно змінитись на 491. Виправлення були внесені ще до нового року, до лютого в якому набіг рік канадського досвіду й запрошення на номінацію податись прийшло, бал 479, розбивка показувала закордонний досвід 38 балів як й має бути за 2 роки. 31,5 - айтішний підтверджений, ще 4 місяці неайтішного з референсами. В сумі 35,5, якщо там все корекно заповнено було.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка , після прийнятого рішення по продовженню ВП, що робити. Коли прийде така оригінальна бумажка , яку видавали в аеропорту. І як отримати в новий паспорт візу? Дякую.
-
Це фактично 2 роки і 6 місяців? Тоді IRCC система не округлить це до 36місяців (3 років) Було б 35 - так, але не 31.5
-
От і я очікувала, що в мене ті півмісяця до меншого округлить, бо неповні 3 закордонного вийшло. Один роботодавець відмовився референс надавати
-
Так, округлення до року по СЕС відбулось
-
Нажаль ні, в мене нема доступу на пошту до якої ЕЕ профіль прив'язаний. Адвокат окремо створювала й вела. На моє повідомлення як так вийшло, що 2 запрошення на 2 різні бали, я отримала відповідь що розбираються.