PR CUAET
-
А в нас немає кіберполіціі, якось держ служби, щоб ціми умільцями зайнялися?
-
Высвечивается окно с вашими данными и жмете подтвердить
-
Подскажите какие ?
-
Подскажите как время выбираешь куда нажимать потом? У меня была дата время но кнопка е черга Не хочется в след раз тупить
-
Другие есть авторизационные возможности
-
в банку не треба фейс айді
-
Так в дії потрібно кожний раз проходити Face ID верифікацію
-
ну походу людей це не парить, коли вже безвихідь і документи підходять до кінця.
-
Жаль на них нет управы кроме матюков и консульству попарабану М - Менталитет (
-
І це цілком зрозуміло
-
На жаль, для держави зараз не в пріоритеті українці закордоном, якби грубо це не звучало.
-
Добрый вечер , у меня вопрос , сейчас продлили приезд по программе Cuaet и если я правильно поняла то те кто подавался в феврале могут получить ворк пермит , скажите пожалуйста есть ли смысл подаваться моей сестре получит ли она ворк пермит или уже поздно?
-
Ну думаю тут ще така політика країни, щоб люди поверталися назад
-
Так і зробила, і натиснула продовжити і пише що доступних дат немає🥹
-
Треба як другу і вас відберуть, пишу з досвіду, заращ по франкрфонам бали дуде впали ніж минулої осені-зими, вас відберуть
-
У мене вони автоматичні Мабуть треба вписати і потім ловити і вони підтягнуться
-
Виглядає так ніби посольство саме в цьому зацікавлене Бо по логіці, вони б мали збільшити штат після приїзду стількох українців до Канади, і надавати більше доступних слотів для виготовлення потрібних документів
-
Ось ці дані маю на увазі, кожного разу просить їх вписати
-
Добрий день. У батьків work permit , у сина visitor records. Чи вилітав хтось вже з Канади і повертався назад? Не було питань по дитині при поверненні?
-
Неа, я просматривала Германию и Польшу там тоже нет мест. Там где много украинцев такие проблемы
12 Jan 2024, 17:45
131035/461253
4 minutes ago