PR CUAET
-
Почему такой позор с этими слотами в Канаде ? 😡 Консульство само создаёт условия для коррупции и манипуляции !!!! В Европе в течении 1-2 дня можно найти нужное время. Нас тут несколько тысяч. Может нужно написать коллективное письмо с просьбой увеличить проходимость заявок в консульстве? Может вместо 1 окошка там нужно сделать 3, а лучше 5 и разгрузить этот поток?
-
Я навіть натиснути встигла,підтвердити.Але було написано,що цей час зайнято.А далі не було вже
-
Наскільки я читала в групах, то надсилати треба лише до того консульства, до якого Ви відноситесь за місцем проживання, інакше можуть проігнорувати. Адреса на сайті консульства. А консульський збір я оплачувала в Канада Пост: просто показала виписане зі сторінки консульства, що мені треба оплатити, і вони самі все зробили. Я перевірила лише свої дані і дані консульства. Все.
-
Та я це розумію Але просто пригадую як я в кінці лютого прийшла забирати свій готовий паспорт ( на який я зловила слот в липні аж на жовтень, і майже 8 місяців минулого від бронювання часу до отримання готового документу ) І тоді був мороз -18 на дворі стояло ще троє людей, ми подзвонили о 9 у дзвінок і ніхто нам не відкрив І о 9:10 підійшла консул і сказала а що це вас тут так багато І вона була одна Ми зайшли в середину, і вона сказала чекати поки вона покличе Свої ж до своїх відносяться не дуже