PR CUAET
-
Я не адвокат, але як людина, яка написала багато виграшних заявок на різні стажування та стипендії 😂, думаю, Ваш кейс можна побудувати і зробити досить успішним.Принаймні я бачу те, за що можна зачепитися. Але, звичайно, треба правильні акценти розставити і правильно подати. То краще звернутися до адвоката.
-
Тільки що знов за долі секунди було запис в е-чергу(
-
Вот меня очень смущает подача "рабочие программы построены так что...". Для меня это звучит так: Канада много лет функционирует с этими программами, а теперь приехали украинцы и рассказывают, что эти программы не так устроены, и поэтому сделайте для нас исключение, так как мы не в состоянии выполнить требования, которые существуют уже много лет 😂 У меня по всем пунктам есть основания для гуманитарки, а на этом пункте я вишу 😂
-
Чи робот якийсь їх ловить(
-
Пишу Вам в приват
-
Ну ось тільки що я щойно залогінилась(бо викидає після 6 оновлень),і знов секундою пролетіла е-черга
-
Це може закінчитися місреп і баном на 5 років
-
Шановні громадяни! Дехто з Вас зіштовхнувся зі складністю отримання слоту при онлайн-реєстрації на консульський прийом. Причина зрозуміла – через російську війну у Німеччині знайшли захист понад мільйон наших співвітчизників. І це на додаток до тих понад 250 тисяч громадян України, які уже перебували у країні. Тому навіть досягнуті на межі можливостей і ресурсів консульськими установами результати зі збільшення пропускної спроможності - у 2,5 рази, а з деяких консульських питань утричі - не можуть зараз задовольнити усіх бажаючих отримати консульську послугу.
-
Не виписувався