PR CUAET
-
Та ні, в мене так кожного разу коли оновлюю сторінку
-
Якщо ви маєте наувазі надпис до появи "На жаль, доступних дат немає. Ви можете зареєструватись у чергу очікування" то це нормано, це сайт не отрімав відповідь зі сторони назвемо так консульства
-
Чи робот якийсь їх ловить(
-
Пишу Вам в приват
-
Тобто якщо взяти на роботу 2.5 людини проблему можна вирішити😂
-
Это уже проблемы человека и ИА. Многие слепо идут за ними даже не вникая в суть процесса. А потом вот такие ситуации
-
Так. Це і цікавить. Тобто якщо поїхати у відпустку з дитиною в повернутися потрібно знову оновлювати visitor records?
-
Ну ось тільки що я щойно залогінилась(бо викидає після 6 оновлень),і знов секундою пролетіла е-черга
-
Це може закінчитися місреп і баном на 5 років
-
Шановні громадяни! Дехто з Вас зіштовхнувся зі складністю отримання слоту при онлайн-реєстрації на консульський прийом. Причина зрозуміла – через російську війну у Німеччині знайшли захист понад мільйон наших співвітчизників. І це на додаток до тих понад 250 тисяч громадян України, які уже перебували у країні. Тому навіть досягнуті на межі можливостей і ресурсів консульськими установами результати зі збільшення пропускної спроможності - у 2,5 рази, а з деяких консульських питань утричі - не можуть зараз задовольнити усіх бажаючих отримати консульську послугу.
-
Не виписувався
-
які шанси, ви про що? Ця організація існує за наш рахунок. І ще буде нам шанси давати😂
-
Дякую за відповідь.
-
так, можно прямо в аеропорту піти до імміграційного офіцера , він все оформить і потім ви отримаєте по пошті
-
Скажіть, будь ласка, як оформити заявку через DHL щоб паспорт швидше прислали з України до Канади? Дякую!
-
Але це якщо французька не нижче 7ми? Правильно?
-
Так
-
Ви це робите з телефону?
-
Доброго дня . Якщо спробувати паспорт оформити в Аргентині, чи приймуть в посольстві? Хтось мав позитивний досвід?
-
Дякую, написав їм , але вже думаю чи брати квиток...
12 Jan 2024, 17:45
131111/412098
34 minutes ago