PR CUAET
-
🚨🇨🇦‼️ ⚡️ Гуманітарна програма / тезово‼️ 🔸 Подати заяву по гуманітарній програмі може практично будь-хто з Канади, крім тих, хто може іммігрувати як чоловік, caregiver або біженець. 🔸 Схвалення заяви відбувається, якщо є вагомі гуманітарні обставини на користь того, щоб заявник залишився в Канаді. 🔸 Гуманітарні обставини – це завжди картина загалом. Жодна конкретна обставина (нікуди повертатися, ніде лікуватися, територія окупована, всі рідні в Канаді, будинок згорів і т.п.) не є вирішальним. 🔸 При поданні заяви на ПМП за іншою програмою гуманітарні обставини можуть бути підставою для того, щоб деякі вимоги програми не були застосовані. 🔸 Витрати та складнощі, пов'язані з поверненням із Канади до країни постійного проживання, не вважаються гуманітарними обставинами. 🔸 У заяву на ПМП з гуманітарної програми можна включити лише залежних членів сім'ї, які у Канаді. Якщо залежні члени сім'ї перебувають за межами Канади, вони повинні бути перераховані в заяві, але зможуть отримати ПМП лише пізніше під час окремого імміграційного процесу. 🔸 Заяви щодо гуманітарної програми дуже об'ємні через необхідність прикладати велику кількість документів, що підкріплюють аргументацію. 🔸 Позитивне рішення (approval in principle) щодо гуманітарної програми можна отримати відносно швидко, протягом кількох місяців. Після цього рішення розгляд заяви може тривати тривалий час. 🔸 82% заяв щодо гуманітарної програми отримують відмову (статистика 2022 року). Для порівняння, у 2019 році відмови складали близько 40%. Основна причина відмов — велика кількість заяв із непереконливою аргументацією гуманітарних обставин. 🔸 У практиці Адвоката була лише одна відмова щодо гуманітарної програми: клієнт не послухався поради отримати додаткові документи, що підтверджують один із важливих аспектів кейсу. Нестача свідчень з цього аспекту спричинила відмову. 🔸 Почитати детальніше (але не дуже глибоко) про гуманітарну програму можна за цим лінком. #hc
-
ви не одні. нас тут таких багато
-
Як написано в вимогах, jpeg , не pdf. Якщо є цифрові, то завантажуйте їх і тільки одну сторону. Сама намучалась з їхніми інструкціями, дзвонила їм, для P.2 , тільки одну сторону фото.
-
Добрый вечер всем.! У меня подача 30.10. Биометрия и все! Медицина не подтянулась. Никаких запросов на какие - то документы. В кейсе я одна. Есть ещё такие, как я ? Каждые два дня захожу в кабинет.
-
Доброго вечора я новенька в цій групі.Прошу допомоги. Чи можна податись на продовження ворк перміту?я мала надію що зловлю слот і подамо на новий паспорт...але надію вже втратила.В сина і в мене ворк перміт до березня 25 року.тобто до закінчення терміну паспорта.
-
Що необхідно робити, коли їдеш у відпустку з дітьми, які мають візітор? Подавати заявку на новий візі от по поверненні? Чи його можна запросити в аеропорту?
-
люди вже їдуть в Європу або в Україну (хто може) щоб робити там паспорт. в Канаді це зараз проблема
-
на жаль це теперішня реальність.
-
тільки робити новий паспорт і потім подаватися на wp
-
перміт не видають на термін після закінчення паспорту. тільки в межах дії терміну паспорту
-
за рік часу може вдасться зловити той слот
-
паспорт можете ваш продовжити в консульстві без запису ( але це тільки за 2 місяці до закінчення терміну дії)
-
якщо ви працюєте - вирішувати питання подачі на PR по вашій провінції, професії.
-
але потрібно використати всі можливі варіанти. не заперечую. стукати потрібно в усі двері