PR CUAET
-
І йще таке питання. Може також у когось було подібне. Якщо чоловік прожив в Польщі з 18 років, але 3-4 місяці за весь час був в Україні, і громадянство також українське, то йому довідку про несудимість треба як з Польщі так і з України? Чи можна тільки з Польщі?
-
в червні йде в унівирситет- будемо подаватися на нове стаді
-
Зараз..чи ще є час у нас?
-
Я вам вище написав, шукайте собі mortgage adviser/broker - вони незалежні і працюють з багатьма кредиторами. Ви не спілкувалися з mortgage broker, якщо цікаво дізнатися різницю, можете гуглити Mortgage brokers vs. banks
-
нам також дали швидко - за три тижні. стаді було для коледжу згідно листа і згідно програми на рік (pre university)
-
Вартість навчання для українців залежить від університету. В деяких університетах тут, в Альберті, досі для українців навчання за тією ж ціною, що й для громадян на ПР-івців
-
в анкеті на візу все буде і буде запрос на документ статуса знаходження в Канаді.
-
саме на навчання в університеті? Тобто, вас зарахували і ви додавали документ про зарахування? чи це був просто стадіперміт CUAET на три роки?
-
SK, AB. чи можу я купити на Альберті якщо живу зараз (орендую) на SK
-
не плутайте цирк з кварталом😁
-
провінція?
-
а навчання там у вас бакалавр на 4 роки? і стадіперміт на 4 роки? Але навчання там платне та недешеве.
-
можете розказати послідовність дій. вперше все будемо робити щодо morgage. на що звертати увагу. дякую
-
Доньці скоро 18, десь пару місяців тому від страхової отримали листа з анкетою, щоб ми вказали, чи донька проживає з нами. Тобто, виходить, що й після 18 страхова на дитину покривається ворк пермітом батьків, якщо дитина живе з батьками.
-
Ситуація якась заплутана у нас 🙃
-
Мій син знаходиться в Канаді (по Куает), а для такої категорії студентів лист від провінції не потрібен. В графі, де гроші на навчання, писали "КУАЕТ"( так можна було до 31 березня). Ніяких банк.звітів не додавали. Дали на весь період навчання в універі. Лист-запрошення від універу звісно додали.
-
Тому що ми подали на зняття обмеженнь і ще чекаємо…
-
хоча це не важливо. хочу знати послідовність дій.
-
Прикол те, що за консульський збір можна вже і копії зробити і нагодувати якщо треба😁
-
В Канаді віза необхідна лише для в'їзду
12 Jan 2024, 17:45
131335/427510
2 minutes ago