PR CUAET
-
Можно воспользоваться Year End Pay stub, я про него в видео говорил. Это ваш самый последний pay stub за 2023 год.
-
Так, є)
-
ти бачиш оголошення наприклад на rieltor. це вартість яку хоче продавець. скільки ще орієнтовно добавляти до цієї суми?
-
Привіт, а хтось подавався сам на ПР?
-
Апостіль- так, не визнає. А вот переклади в мене всі, крім свого свідоцтва про народження були перекладені і завірені в Україні. Тобто то признає!
-
також можна повернути до 10000$ як tax return як за першу купівлю нерухомості
-
Хочу добавить что property tax с вас будет снимать банк без выбора оплаты самому если ваш down payment был ниже 20% и mortgage был insured.
-
Ріелтор отримує комісію від продавця, фахівець з іпотеки від свого банку
-
В БМО ми зараз пропонуємо кеш бонус $1000 и вище (залежить від вартості іпотеки), клієнти казали що цього достатньо щоб покрити адвоката
-
Інспектор $500+
-
Адвокат буде $1000+ це точно
-
Ви маєте на увазі closing costs ?
-
А так зазвичай appraisal fee $300
-
Теж маю таке питання
-
Якщо першій внесок менше ніж 20%, тоді не потрібно платить за appraisal, це включно до mortgage insurance fees яки додаються до вашій іпотеки
-
Про цього адвоката вже є погані відгуки, консультанти без ліцензії до неї відправляють, вона взяла половину грошей і потім від неї не чути... і відмов більше ніж одна, я читала в фейсбуці. Ви в тій конторі працюєте?
-
В сенсі польський, український АТІО перекладач? На сайті АТІО є список усіх перекладачів і усі вони з Канади
-
Здравствуйте живу в квебеке кто то знает получал по гуманитарной помощи в этой провинции пр? Как вообще квебек относится у этой программе
-
Дякую
-
Залежно від того що покаже інспекція можливо що прийдеться заплатить за фіксацію якісь проблем, але зазвичай ріелтор має зробити все щоб це було зафіксовано продавцем перед тім як ви заїжджаєте
12 Jan 2024, 17:45
131473/474652
3 days ago