PR CUAET
-
виправив відповідь. все залежить від умов
-
Хтось замовляв DHL на декілька паспортів в одній доставці?
-
Вітаю!
-
Минулу польську Теперішню канадську вказуєте в лівому верхньому кутку
-
Не зовсім ясно про термін придатності 6 міс.. розпишу, як є, а ви вже дивіться по своєму кейсу 1. Якщо вам видали довідку про несудимість в Україні, ви виїхали через кілька місяців (до 6) і в країну не повертались - довідка дійсна 2. Як давно її видали, якщо у вас ситуація по п.1, не важливо 3. У дійсної довідки нема терміну дії, якщо не мінялись умови (ви не заїжджали в Україну після дати) 4. Якщо таки заїжджали - треба о нова
-
але теоретично офіцер може запросити і нову. тому бажано щоб документи були “свіжими"
-
Ух, цілий кейс. Це до запит був? Що ви відправили їм в оригіналі?
-
Подскажите пожалуйста если ребенок не прописан в Украине нигде это не будет проблемой сделать новый загранпаспорт? Это будет второй, первый в ее 3 месяца сделали без прописки. Спасибо.
-
чи можна якось розбити платіж за фед етап (майже три тис) на два дні? Бо маю ліміт на карті на день - 2тис.
-
я хоча і був оформлений офіційно (не ПП), та в мене міграційний офіцер запросив: - контракт - договір про закінчення дії контракту - референс леттер - банківські виписки за перший і останній місяці роботи на кожного із роботодавців - податкові декларації за певні роки праці Я надав усе - мені дали номінацію.
-
Покладіть на кредитку, з неї заплатіть, можна класти більше ніж кредитний ліміт
-
Дякую
-
Просто едешь без ребенка и заказываешь паспорт?
-
Скажите, а для того что б делать паспорт в Европе, не нужно там быть официально проживающим и со статусом?
-
Та же ситуация
-
Скажите пожалуйста сколько времени прошло от подачи всех документов до запрошення на биометрические данные ?
-
Тогда отлично, тоже была мысль что моей прописки будет достаточно) спасибо)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи хтось подавав після 31.03.2024 заявку на зняття медичних обмежень з Ворк Перміт? Здається, що тепер ця послуга платна і коштує $255. Безкоштовно лише в кого заявка CUAET була схвалена після 4 лютого? Читаю на сайті IRCC і не впевнена чи правильно зрозуміла... Ворк перміт видано в березні цього року
-
Вітаю, чи знаєте людей які заїхали після 31 березня та отримали ворк перміт?
-
Скорее всего, проблемой быть не должно, если ребенок младше 12 лет. Потому что на детский загранпаспорт до 12 лет, подаются оригиналы документов (паспорт, прописка итд) одного из родителей
12 Jan 2024, 17:45
131581/412113
30 minutes ago