PR CUAET
-
Не зовсім ясно про термін придатності 6 міс.. розпишу, як є, а ви вже дивіться по своєму кейсу 1. Якщо вам видали довідку про несудимість в Україні, ви виїхали через кілька місяців (до 6) і в країну не повертались - довідка дійсна 2. Як давно її видали, якщо у вас ситуація по п.1, не важливо 3. У дійсної довідки нема терміну дії, якщо не мінялись умови (ви не заїжджали в Україну після дати) 4. Якщо таки заїжджали - треба о нова
-
але теоретично офіцер може запросити і нову. тому бажано щоб документи були “свіжими"
-
Ух, цілий кейс. Це до запит був? Що ви відправили їм в оригіналі?
-
я хоча і був оформлений офіційно (не ПП), та в мене міграційний офіцер запросив: - контракт - договір про закінчення дії контракту - референс леттер - банківські виписки за перший і останній місяці роботи на кожного із роботодавців - податкові декларації за певні роки праці Я надав усе - мені дали номінацію.
-
Покладіть на кредитку, з неї заплатіть, можна класти більше ніж кредитний ліміт
-
Просто едешь без ребенка и заказываешь паспорт?
-
Скажите, а для того что б делать паспорт в Европе, не нужно там быть официально проживающим и со статусом?
-
Та же ситуация
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи хтось подавав після 31.03.2024 заявку на зняття медичних обмежень з Ворк Перміт? Здається, що тепер ця послуга платна і коштує $255. Безкоштовно лише в кого заявка CUAET була схвалена після 4 лютого? Читаю на сайті IRCC і не впевнена чи правильно зрозуміла... Ворк перміт видано в березні цього року
-
Летбридж? К примеру, Тэйбер не имеет никаких списков. Работодатель в городе? В городе. Ну и все. В моем случае, работодатель просто заполнил три листочка, которые ему направил город.
-
Доброго дня всім. Цікавить таке питання: я подала свою податкову декларацію 5 березня. Подавала через бухгалтера. Досі нічого немає...тобто немає ні NOA ні повернення. В CRA телефонувала вже 5 разів...кожен раз очікувала від 40 хв до більше години...але ніхто не взяв слухавку. В кого була така ж проблема, що можна порадити. Дуже дякую за відповідь.
-
Щасти!!! ✌️