PR CUAET
-
у мене така сама ситуація, я подалась 10 березня - нічого не прийшло. Чоловіку прийшло вже NOA одразу, але він в середині 2023 року в Канаду тільки приїхав. Я досі чекаю, телефонувала туди два тижні тому - сказали перші декларації завжди довго. Але читаю по чатах, що у когось перша декларація і прийшло вже мало не на наступний тиждень.
-
Тобто хелз карту? Бо я реєстрували її онлайн. Ніякої бусаги до неї немає, лише вона.
-
Значить десь 10% PNP ЕЕ і 10% general ee
-
Наскільки я пам”ятаю - так. Але перевірьте ще десь. Я бронював і фокусувався на Торонто, бо не хотів кудись далі їхати.
-
Occupation in Demand.
-
А чем фонды класса А , отличаются от класса F?. У вторых MER ниже, должно быть выгоднее, но неужели нигде нет подвоха?
-
чи можна зареєструватись, наприклад, в Торонто, а потім ловити слоти в іншому місті Канади? знаю що з іншою країною так не працює
-
Просто ксерокопію бумаги що видали коли на хелз картки подавали.
-
В Альберті по ходу найгірший клімат, судячи з виплат
-
Виплати по провінціям
-
В мене точно так
-
Допоможіть порадою. Треба довіреність з консульства України в Едмонтоні на продаж будинку в Україні . Власник мій син в Едмонтоні. Чи можна прийти в живу чергу і оформити довіреність? Чи можу я, мама, відсидіти ту чергу, а син прийде на оформлення? Дякую
-
Например есть дочь , но ей 30 лет , ее указали в анкете , а ее документы нужны ( свидетельство о рождении, паспорт , ворк пермит)?
-
А заяву у Консульство відправляти по емейл чи у паперовому вигляді поштою?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, нужно ли подгружать документы членов семьи , которые не будут получать ПР?
-
Університет Британської Колумбії. Ми разом з документами на вступ подавали документи на грант. але у гранті відмовили.
-
Десь 3.5 тижня
-
Як ви відправляли заяву і квітанцію у Консульство, по емейл чи паперовий лист?
-
Ні, тільки ловити слот
-
Я замовляла, але ще не отримала
12 Jan 2024, 17:45
131701/426758
less than a minute ago