PR CUAET
-
Допоможіть порадою. Треба довіреність з консульства України в Едмонтоні на продаж будинку в Україні . Власник мій син в Едмонтоні. Чи можна прийти в живу чергу і оформити довіреність? Чи можу я, мама, відсидіти ту чергу, а син прийде на оформлення? Дякую
-
Например есть дочь , но ей 30 лет , ее указали в анкете , а ее документы нужны ( свидетельство о рождении, паспорт , ворк пермит)?
-
А заяву у Консульство відправляти по емейл чи у паперовому вигляді поштою?
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, нужно ли подгружать документы членов семьи , которые не будут получать ПР?
-
Університет Британської Колумбії. Ми разом з документами на вступ подавали документи на грант. але у гранті відмовили.
-
Десь 3.5 тижня
-
Як ви відправляли заяву і квітанцію у Консульство, по емейл чи паперовий лист?
-
Ні, тільки ловити слот
-
Я замовляла, але ще не отримала
-
То не про клімат виплати:))))
-
Так
-
Перевів на кредитку щойно. Треба дочекатись поки гроші перейдуть у posted?
-
Ворк перміт діє доки діє паспорт. На продовження модна податись , бо для нових немає слотів в Консульстві. А яким чином робиться продовження і чи це дія однієї хвилини чи 3 місяців? Бо я не дуже розумію, що робити якщо паспорт продовжити і податись на продовження ворк перміту і не встигнути до закінчення дати старого, то тоді модна тут лишатись? І просто чекати продовження але нелегально?
-
Добрий ранок. Для подачі паспорту від 16 необхідний ідентифікаційний код, у мене його нема, але він є на українському id. Якщо зробити копії id на якому є цей номер, так підійде?
-
Дякую 😊
-
Вам треба додзвонитися в CRA.
-
Скажіть будь ласка Віта , через скільки часу вашій мамі прийшов продовжений OWP? Бо нас також діти подали і поки чекаємо
-
Мы вот тоже ждем ПР и брат через нас будет подавать
-
Дякую!
-
Ми заносили в консульство паперову.
12 Jan 2024, 17:45
131712/431637
34 minutes ago